SteelSeries Arctis 3 İyi midir?

Bu nasıldır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladınız zaten malesef razer kullanmak istiyorum şuanda içinden THX kodu çıkıyor onun ile kullanabilirim diye düşünüyorum

Peki bu kulaklık işimi biraz olsada görürmü 500 TL bandında https://www.itopya.com/kraken-x-oyuncu-kulakligi/
Kardeşim GÖRMEZ işte alınmaz.
Bakın bana ne kadar itimat edersiniz bilemiyorum ama az önce kulaklığım kargodan geldi. Ben de deneyimlerimi aktarmak için konu açacaktım ki sizin konuyu gördüm. Kulaklığı aliexpress'ten getirttim. Eksa E900 pro. Vergisiyle kargosuyla birlikte 300 lira tuttu. Kulaklık muhteşem. Türkiyede asus diye satılsa kesinlikle 700 liradan aşağı gitmez. Ses performansı mükemmel. Mikrofonu kristal netlikte. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Ya zaten Türkiye'de Rampage Drop Plus diye satılıyor.

Merhaba,
Bir kulaklığa ihtiyacım var ve 7.1 olduğundan STEELSERİES ARCTİS 3 2019 EDİTİON almaya karar verdim bu kulaklık wireless mı şu videoda izledim benim bildiğim STEELSERİES kulaklıkları kablolu kablosuz olarak 2 seçenek ile sunuyor ve memnun kalırmıyım bu üründen 7.1 Olduğundan oyunda daha iyi ses kasacağımı düşünüyorum .
Ben şahsen o büçeye hyperx cloud 2 alırdım ürünü anlatmaya gerek yok.

Merhaba,
Bir kulaklığa ihtiyacım var ve 7.1 olduğundan STEELSERİES ARCTİS 3 2019 EDİTİON almaya karar verdim bu kulaklık wireless mı şu videoda izledim benim bildiğim STEELSERİES kulaklıkları kablolu kablosuz olarak 2 seçenek ile sunuyor ve memnun kalırmıyım bu üründen 7.1 Olduğundan oyunda daha iyi ses kasacağımı düşünüyorum .
Alma kardeşim iki ay oldu kullanalı mikrofon galiba paket oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,372
Üyeler
187,326
Son üye
lexorion
Geri