Neler Yeni

Öneri Steelseries arctis 3ten vxe v1 geçilir mi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sımdı asus urunun kargosu geldı daha elıme gecmedı 1 saate elıme gecer ne yapayım sızce kutusunu acmadan ıade mı edeyım yoksa kullanayım mı
Kargoyu aldığın andan itibaren iade zorlaşır ve kutusunu açtığın anda ise iade almazlar. Bence değmez. Hem kablolu hem çok kaliteli değil. istersen hemen YouTube'dan hızlı bir şekilde incelemelerini izleyin. Kararınızı verin.

En İyi Cevap
3
tabii ki iade et şuan itopyada stok var oradan alabilirsin
Dün yoktu keşke bekleseydım boşa uğraştım iftar sonrası stok kalırsa sipariş veririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargoyu aldığın andan itibaren iade zorlaşır ve kutusunu açtığın anda ise iade almazlar. Bence değmez. Hem kablolu hem çok kaliteli değil. Ama istersen hemen YouTube'dan hızlı bir şekilde incelemelerini izleyin. Kararınızı verin.
Kutusunu açmadan iade edeceğim direkt

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dün yoktu keşke bekleseydım boşa uğraştım iftar sonrası stok kalırsa sipariş veririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutusunu açmadan iade edeceğim direkt
İade olması lazım. Son olarak şunu ekleyeyim: bence kesin iade edin. 1700-1900₺ arasına HyperX Cloud II düşüyor. Hem daha ucuz hem çok iyi.

En İyi Cevap
3
İade olması lazım. Son olarak şunu ekleyeyim: bence kesin iade edin. 1700-1900₺ arasına HyperX Cloud II düşüyor. Hem daha ucuz hem çok iyi.
Gaminggende nasıl iade edeceğim herhangi bir iadeyle ilgili bir ibare gözükmüyor az sonra iletişim numarasını aradım mesai saatleri dısı dedıler

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gaminggende nasıl iade edeceğim herhangi bir iadeyle ilgili bir ibare gözükmüyor az sonra iletişim numarasını aradım mesai saatleri dısı dedıler
Kargoyu almazsanız direkt iade olur. Diğer türlü bilmiyorum. Yarın araya da bilirsin. Sana kod vs. verirler gidersin versin kargo şirketine, iade edersin.

En İyi Cevap
3
Kargoyu almazsanız direkt iade olur. Diğer türlü bilmiyorum. Yarın araya da bilirsin. Sana kod vs. verirler gidersin versin kargo şirketine, iade edersin.
Kargo bizim buraya gelmiyor markete sipariş veriyorum markette alıştı artık direkt alıyor yine almış yarın ararım iade kodu oluşturup iade ederim

En İyi Cevap
3
1710431601621.png

sipariş verdim rahatladım sonunda

Top Bottom