Steelseries arctis 5 alınır mı ?

İtopya da arctis serisini kapış kapış bitirdiler hala millet kötü diyor. 20.000 kişi kullandıysa beğenmeyen bir kişi çıkıyor arasından sanki 20.000 nin fikriymiş gibi kötülüyor. Beyler stoğu bitti indirimde siz düşünün kim iyi kim değil

Kraken TE, Corsair HS serisi varken açıkçası buna yönelme derim ss de her şeyi tuzlu yapıyor benim gözümde mouse ve mousepad de eşi benzeri yok

Kraken TE, Corsair HS serisi varken açıkçası buna yönelme derim ss de her şeyi tuzlu yapıyor benim gözümde mouse ve mousepad de eşi benzeri yok
Anlamadım corsair hs serisini mi almalıyım kraken te yerine daha mı iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtopya da arctis serisini kapış kapış bitirdiler hala millet kötü diyor. 20.000 kişi kullandıysa beğenmeyen bir kişi çıkıyor arasından sanki 20.000 nin fikriymiş gibi kötülüyor. Beyler stoğu bitti indirimde siz düşünün kim iyi kim değil
Beni de görüntüsü sadeliği boynuna asarken ki o rahat durması için kulaklığu döndürmeyi filan yani kısacası görüntüsü çekti ve kalitesi yani araştırmadan hiç o kulaklığı almayı düşündüm filan sonra kraken te önerdiler arctis vs kraken te filan başlıklar açtım çoğu kişi te nin performansının arctis e göre çok çok iyi olduğunu söylediler ne kadar görüntüsüne aşık olsam da performansın iyi olması daha ağır bastı o yüzden kraken te aldım

Beni de görüntüsü sadeliği boynuna asarken ki o rahat durması için kulaklığu döndürmeyi filan yani kısacası görüntüsü çekti ve kalitesi yani araştırmadan hiç o kulaklığı almayı düşündüm filan sonra kraken te önerdiler arctis vs kraken te filan başlıklar açtım çoğu kişi te nin performansının arctis e göre çok çok iyi olduğunu söylediler ne kadar görüntüsüne aşık olsam da performansın iyi olması daha ağır bastı o yüzden kraken te aldım
2 sinden birisini tercih edebilirsin

Kulaklık önerisine yorum yapanlar sabit, razerci tayfa var corsairci vb. Aldığın kulaklık iyi ama maalesef ki abarttıkları kadar fark yok. Mic kalitesi olarak arctis serisi gerekeni veriyor. Ses kalitesi de keza öyle. Rahatlık desen zaten çok iyi. Açıkçası biraz f/p düşündükleri için kötülüyorlar yoksa gayet iyi bir kulaklık. Ses kısıklığından genelde şikayetçiler ama bunlar müzik kulaklığı değil ve oyunlarda da gerekli performansı veriyor. Cloud 2 nin rakibi olarak görülüyor ama maalesef bazı arkadaşlar ezbere konuşmakta ısrarcı

o fiyata değer ama cloud 2 öneririm ben şahsen

Bence değmez kullandım rahatsız edici ve ses kasılmıyor

Alınır kullandım

steelseries arctis in görüntüsünü çok seviyorum ama performans için biri önermişti araştırdım beğendim de razer kraken te aldım o nasıl sence ( elime ulaşmadı daha )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,670
Üyeler
188,144
Son üye
kayuu78
Geri