Steelseries arctis 5 alınır mı ?

Hmm şarkıda tamam oyunda ses nasıl cs ve valorant çoğunlukta oynuyorum ve arkadaşlarla konuşuyorum kulak içi kulaklığı mic olarak algılamıyor PC nedense biraz da o yüzden alıcam şarkıda kulak içi kulaklıktan daha iyi performans verse yeter şuan ki akg kulak içi kulaklığun verdiği sesten bile memnunum oyunlarda önemli biraz karışık yorum oldu ama cevaplarsan sevinirim .))
[/QUOTE]
Hocam dediğim gibi ses seviyesi çok düşük.
Cloud II ile Fortnite oynarken Windows sesi %100 oyun sesi %35'te çok iyi ses kasılırken; Arctis 5 te ise Windows sesi %100 oyun sesi %100 olmasına rağmen gram ses kasamıyorum.
Ses seviyesi düşük olduğundan sesin tam olarak nereden geldiğini anlayamıyorum...

Hmm şarkıda tamam oyunda ses nasıl cs ve valorant çoğunlukta oynuyorum ve arkadaşlarla konuşuyorum kulak içi kulaklığı mic olarak algılamıyor PC nedense biraz da o yüzden alıcam şarkıda kulak içi kulaklıktan daha iyi performans verse yeter şuan ki akg kulak içi kulaklığun verdiği sesten bile memnunum oyunlarda önemli biraz karışık yorum oldu ama cevaplarsan sevinirim .))
Cloud II ile Fortnite oynarken Windows sesi %100 oyun sesi %35'te çok iyi ses kasılırken; Arctis 5 te ise Windows sesi %100 oyun sesi %100 olmasına rağmen gram ses kasamıyorum.
Ses seviyesi düşük olduğundan sesin tam olarak nereden geldiğini anlayamıyorum...
[/QUOTE]
Hmm peki iade nasıl oldu ben alsam 1 hafta denesem iade edebiliyor muyum ?

[/QUOTE]
Hocam sorun bende değil üründe idi o yüzden iadem kabul oldu.
Ayrıca ben iade talebini ertesi gün oluşturdum 12 gün sonra kargoya verdim :)

Hocam sorun bende değil üründe idi o yüzden iadem kabul oldu.
Ayrıca ben iade talebini ertesi gün oluşturdum 12 gün sonra kargoya verdim :)
[/QUOTE]
Üründe bi sıkıntı yoktu ama sen sesini beğenmedim diyip iade ettin ( yani normalde öyle bi hatadan dolayı ses az gelmiyordu) sonra iade talebi açtın ve 12 gün kullanıp kargoya verdin bende böyle yapabilirim kullanıcam beğenirsem eğer iade etmem beğenmessem ederim

Razer Kraken T.E. kötü değil. Cloud ll civarı hatta daha iyi bir kulaklık. Kulaktan dolma bilgilerle öneri olmaz ya da ön yargı :)
Başka bir forumda Razer Kraken T.E. almış beğenmemiş ses seviyesini sonra Cloud 2 almış daha iyi diyor 2 tane konu var böyle

[/QUOTE]
Hocam sen yapma bari ya.Arctis 3 kullanıyorum %20'de bile ses kasabiliyorum.

"Ne kadar doğru bilmiyorum ama kraken e razer ın en çöp ürünü diyolar " yok böyle dedim zaten bilmediğim şeylere önyargı yapmam direkt çöp demedim siz söyleyin diye ne kadar doğru bilemem dedim
Kraken Lite ve Kraken X öyle. ama Kraken T.E. Cloud ll den daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir forumda Razer Kraken T.E. almış beğenmemiş ses seviyesini sonra Cloud 2 almış daha iyi diyor 2 tane konu var böyle
Ses seviyesi gyet iyi aslında. Sorunlu muydu acaba çünkü genelde Kraken T.E. ile ilgili böyle şikayetler yok.

[/QUOTE]
Hocam sen yapma bari ya.Arctis 3 kullanıyorum %20'de bile ses kasabiliyorum.
[/QUOTE]
Hocam arctis serisini satın alanların yarısı benim yaşadığım sorun yüzünden şikayetçi olup iade ediyorlar.
Ve bu Arctis 5 te çok oldu.
Sanırım ürünün kronik sıkıntısı var.
Daha bugün bir arkadaş gördüm Faebook'ta kendisi Amazon'dan almış Arctis 5'i ve iade edip aynısı tekrar satın almış.
Yorumlarda da sürücüsünde sıkıntı olduğunu söylemiş ve tekrar aynısını almış...

Kraken Lite ve Kraken X öyle. ama Kraken T.E. Cloud ll den daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses seviyesi gyet iyi aslında. Sorunlu muydu acaba çünkü genelde Kraken T.E. ile ilgili böyle şikayetler yok.
reis aklıma soktun kraken te yi araştırdım onu sipariş verdim gelcek .dd bakalım nasıl

Memnun olursun :). Arctis 5 den daha iyidir. Hatta Cloud ll den bile.
inşallah araştırdım o çöp dedikleri kraken x lite imiş buna çok güzel diyyorlar inşallah bende memnun kalırım tek korkum biraz büyük olduğu için rahatsız eder mi kafada bi zamandan sonra

inşallah araştırdım o çöp dedikleri kraken x lite imiş buna çok güzel diyyorlar inşallah bende memnun kalırım tek korkum biraz büyük olduğu için rahatsız eder mi kafada bi zamandan sonra
Sanmam ben. Gayet rahattır Razer ın kalitesini bilirsin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,446
Üyeler
188,109
Son üye
potekad799
Geri