RTX2070 Super
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Hangi kulaklık daha iyidir?
Benim arctis 5 almak istememin bir sebebi ise klavyem Apex Pro mousem Rival 600 hepsi SS olsun diye istiyordum ve tek program üzerinden çalışır diye.kesinlike arctis 5 tercih etmelisin bende kullanıyorum ve çok memnunum bende almadan önce hyperx e daha yakın gibiydim fakat araştırmalarım sonucunda gerek mikrofonu gerek de ses kalitesi açısından arctis 5 in daha iyi olduğunu anladım
o zaman kesinlikle arctis 5 almalısınBenim arctis 5 almak istememin bir sebebi ise klavyem Apex Pro mousem Rival 600 hepsi SS olsun diye istiyordum ve tek program üzerinden çalışır diye.
Benim arctis 5 almak istemem
aynen öyleArctis 5
Ayrıca;
Arctis'te bulunan "USB ChatMix" özelliğini de çok beğeniyorum.
O "USB ChatMix" ne oluyor?Arctis 5
Ayrıca;
Arctis'te bulunan "USB ChatMix" özelliğini de çok beğeniyorum.
game ve chat diye iki tarafı var sesi ayarlamana yarıyor oyunun sesini daha baskılı duymak istiyosan game tarafına chatte sesli konuştuğun insannların sesini daha baskılı duymak istiyosan da chat tarafına çeviriyosunO "USB ChatMix" ne oluyor?
Güzelmiş.game ve chat diye iki tarafı var sesi ayarlamana yarıyor oyunun sesini daha baskılı duymak istiyosan game tarafına chatte sesli konuştuğun insannların sesini daha baskılı duymak istiyosan da chat tarafına çeviriyosun