Neler Yeni

Öneri Steelseries Arctis 7x+ mi Barracuda X mi?

iSUF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar, 5000₺ bütçem var. Pc'de kullanacağım. Önceliğim kablosuz ve padlerinin kumaş olması. Oyun amacıyla kullanacağım. Müzik ile çok işim yok. Bu fiyat civarında önerebileceğiniz model ne var? Steelseries arctis 7x+ ve Barracuda X buldım model olarak.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Yunus Emre Uzun
Merhaba arkadaşlar, 5000₺ bütçem var. Önceliğim kablosuz ve padlerinin kumaş olması. Oyun amacıyla kullanacağım. Müzik ile çok işim yok. Bu fiyat civarında önerebileceğiniz başka model var mı?

mükemmel bir kulaklık arkadaşım da vardı deneyimleme fırsatım oldu fakat o paraya daha iyisi var mı veya hakeder mi bilmiyorum sadece üst düzey premium his verdi bana :)

• Beğen
Reaksiyonlar: iSUF

iSUF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mükemmel bir kulaklık arkadaşım da vardı deneyimleme fırsatım oldu fakat o paraya daha iyisi var mı veya hakeder mi bilmiyorum sadece üst düzey premium his verdi bana :)
Şimdi forumda bazı yerlerde gördüm. Xbox özel sürüm olduğu için PC'de gecikme var yazanlar olmuş. Var mı böyle bir sorun

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,798
İsim
Kerem Çavuş
Şimdi forumda bazı yerlerde gördüm. Xbox özel sürüm olduğu için PC'de gecikme var yazanlar olmuş. Var mı böyle bir sorun
dongle hem pc hem xbox uyumlu bu yüzden gecikme yok fakat barracuda x çok daha iyi bir kulaklık aynı fiyata onu öneririm

iSUF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dongle hem pc hem xbox uyumlu bu yüzden gecikme yok fakat barracuda x çok daha iyi bir kulaklık aynı fiyata onu öneririm
Boyut olarak bir fark varmı hocam? Arctisi bir yerde denemiştim kafama tam istediğim gibi olmuştu

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Arctis Nova 7P kullanıyorum, yeni geldi elime gayet memnunum açıkçası. Ama Barracuda da iyidir.

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
bende alacağım araştırıyordum iyi oldu bu konuya rastlamam arkadaşlar barrucada x çoğu kişi önermiş ve üst düzey olduğunu belirtmiş fakat sanırsam uygulama desteği mevcut değil diyorlar oda sorun olur mu bilemem. Ama mikrofon kalitesi vs aşırı iyiymiş açıkcası ben mikrofonu filan takmıyorum sadece kablolu kulaklıktan kurtulmak ıcın alacagım daha rahat bir deneyim yaşamak adına uzaktan film dizi vs izlemek yada yatarken izlemek gibi.

hawkddf

80+
Barracuda x 2022 modelinin ses kalitesi eq ayarı yaptığında baya iyi oluyor. Dolby atmos ya da thx yazılımını alman gerekiyor. Bende ikisi de var fakat thx ile ayrı bi seviye atlıyor kulaklık.

umtb

80+ Bronze
barracuda dip ses var full seste haberin olsun

quartle

80+ Gold
Barracuda x 2022 modelinin ses kalitesi eq ayarı yaptığında baya iyi oluyor. Dolby atmos ya da thx yazılımını alman gerekiyor. Bende ikisi de var fakat thx ile ayrı bi seviye atlıyor kulaklık.
ayarları atsana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,312
Üyeler
168,278
Son üye
Beroxzz
Top Bottom