Steelseries Arctis Nova 1 alınır mı

FeluX

80+
Reaksiyon skoru
1
Dostlar Steelseries Arctis Nova 1 almayı düşünüyorum fakat internet üzerinde kulaklığın mikrofonundan şikayetçi olan bir çok insan var eğer hala kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi? Bu arada kulaklık alma amacım çok yönlü olması

Not: Beğendiğiniz farklı kulaklıklar varsa onlarıda önerebilirsiniz.

dostum sıkıntılı mısın neyin lafını atıp duruyosun her konuda haksızsın üste çıkmaya çalışıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cloud 3 önerebilirim eğer dışarıda kullanılmayacaksa wireless modelini kullanıyorum oyunlarda çok başarılı
hocam cloud 3 ün içinden dönüştürücü çıkıyor mu

peki 3000 bütçeye başka hangi kulaklık bakabilirim
görünüşü hoşunuza giderse incelemesi ile birlikte bunu bırakıyorum iyzico 500tl + %10/25 cashback var parolapara ile birleştirirsen ekstra 400tl cashback gelir

benim kasam çift girişli yani mikrofon ve kulaklık ayrılmış şekilde hyper x cloud 3 ten bunun için bir aparat çıkıyor mu veya type-a ile her ikisini usb ile kullanabiliyor muyum bilen varsa aydınlatabilir mi

benim kasam çift girişli yani mikrofon ve kulaklık ayrılmış şekilde hyper x cloud 3 ten bunun için bir aparat çıkıyor mu veya type-a ile her ikisini usb ile kullanabiliyor muyum bilen varsa aydınlatabilir mi
direk usb takıyorsun çift giriş yerine

2 Yıldır kullanıyorum çok memnunum. Terletmiyor, hafif, rahat, mikrofonu aşırı iyi süpürge yaparken bile karşıya ses gitmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,738
Üyeler
174,915
Son üye
meric_yrtn
Geri