Neler Yeni

Steelseries Arctis Nova 4 Yüksek ses sorunu

Öncelikle herkese selam. Yaklaşık 1 aydan beri kullandığım Steelseries Arctis Nova 4 Wireless kulaklığımla alakalı yüksek ses problemi yaşıyorum. Bilgisayarla birlikte kulaklığımı da açtığımda kulaklıktan gelen ses seviyesi haddinden yüksek oluyor. Fakat kulaklığı açık bırakıp bilgisayarı yeniden başlattığımda ses seviyesi normale dönüyor. Problemin kaynağını bilip ve çözmeme yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ahmet Köroğlu
Volume boost kapalı. USB alıcısnı sök tak yaptığımda ya da pc yi yeniden başlattığımda sorun zaten çözülüyor. Önemli olan bu problemin hiç başlamaması. Geriye bir tek usb portu değiştirmek kalıyor onu da deneyeceğim teşekkür ederim
sorun bilgisayarında olabilir işte. usb donanım güncellemelerine vs bak.

sorun bilgisayarında olabilir işte. usb donanım güncellemelerine vs bak.
Maalesef hocam usb portu değiştirmek de işe yaramadı. Değiştirdikten sonraki ilk pc yi açmamda düzgün çalışmıştı ama daha sonrasında maalesef yine problem devam etti.

tanrisal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kenan Kırıkkaya
sonar açık mı bende de sonar yüzünden sıkıntı oluyordu hep sonarı devree dışı bıraktım düzeldi

sonar açık mı bende de sonar yüzünden sıkıntı oluyordu hep sonarı devree dışı bıraktım düzeldi
Evet sonar açık ama devre dışı bırakmak da istemiyorum. Program üzerinden mikrofon için gürültü engelleyiciyi ve oyun oynarken de ses modlarından birini kullanıyorum

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Evet sonar açık ama devre dışı bırakmak da istemiyorum. Program üzerinden mikrofon için gürültü engelleyiciyi ve oyun oynarken de ses modlarından birini kullanıyorum
Sonar çok işe yaramıyor ki çok az fark ettiriyor gereksiz bence

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
NEDEN STEELSERİES VE LOGİTECH KULAKLIKLARDA HGEP SORUN OLUYOR
kaç yıldır steelseries kulaklıkları kullanıyorum ve hiçbirinde bir sıkıntı yaşamadım. Kullanımınızda bir sıkıntı vardır sizin.

ChainLee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Furkan Ayan
Nova 7 var aynısı bende de oluyor, hatta o ses yüksek oluyor dediğiniz zaman, sağ alttaki windows ses kontrolcüsü ne kadar kısılsa da işe yaramıyor. Ben de anlamadım niye :D
bende nova 7 aldım 2 hafta felan oldu bende bir sıkıntı çıkarmadı ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

NEDEN STEELSERİES VE LOGİTECH KULAKLIKLARDA HGEP SORUN OLUYOR
nova 7 var hiçbir sorunu yok gayet iyi oyun için

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ahmet Bedir Özsoy
Aslında bu büyük bir sorun değil ama belli bi yerden sonra can sıkıcı hale geliyor. Sesin normal seviyeye dönmesi için ya bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor ya da kulaklık dongle ını çıkarıp takmam gerekiyor.
Aslında cevabını kendin vermişsin kanka dangılı çıkarıp takımca düzeliyor diyosun bağlantı problemi dangılla bağlantı yapıyor evet ama windowsu ona göre optimize edemiyor yani bi tık bag gibi bişey oluyor wifi kulaklıklarda genel sorun bu tarz sorunlar mesela benim kulaklıklarda BT ile bağlandığında bazen windows kafayı yiyor ya sesi vermiyo yada yada sürücü saçmalıkları oluyor düzelsede yarım saat içinde bağlantım kopuyor yani windowsla alakalı olma ihtimali çok yüksek

Fatih Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Fatih Ak
Aynı sorunu nova 7x ile yaşıyorum yüksek sesli olduğunda windows üzerinden ses açma, kısmada yapamıyorum , sendede aynı durum var mı? gerçekten çok can sıkıcı, sürekli dungle tak çıkar yapmak zorunda kalıyorum.

hilti44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdulkadir kaya
Öncelikle herkese selam. Yaklaşık 1 aydan beri kullandığım Steelseries Arctis Nova 4 Wireless kulaklığımla alakalı yüksek ses problemi yaşıyorum. Bilgisayarla birlikte kulaklığımı da açtığımda kulaklıktan gelen ses seviyesi haddinden yüksek oluyor. Fakat kulaklığı açık bırakıp bilgisayarı yeniden başlattığımda ses seviyesi normale dönüyor. Problemin kaynağını bilip ve çözmeme yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar :)
Hocam bende de artics nova 7 wireless var pc açıldıktan sonra gg programının açılmasını bekleyip kulaklığı açarsanız sorununuz çözülür.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Valla nova7 oyun performansını şahsen beğenmedim günlük kullanımda işe çok iyi zaten bir bataryası var 3 gün aktif kullanıyorum 1 kere tam şarj etmem yetiyor o konuda üstüne yok ama memlekete dönünce oyunlar için 1 kulaklık daha alacağım gibi duruyor.

Aynı sorunu nova 7x ile yaşıyorum yüksek sesli olduğunda windows üzerinden ses açma, kısmada yapamıyorum , sendede aynı durum var mı? gerçekten çok can sıkıcı, sürekli dungle tak çıkar yapmak zorunda kalıyorum.
Yok hocam ben ses kısabiliyorum ama yine de istenilen seviyeye getirmek zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende de artics nova 7 wireless var pc açıldıktan sonra gg programının açılmasını bekleyip kulaklığı açarsanız sorununuz çözülür.
Teşekkürler hocam deneyip yazacağım.

Top Bottom