Neler Yeni

Öneri Steelseries Arctis Nova 5 vs 7

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Nova 7 kullanıyorum yani memnunum bir sorunum yok 36 saat kullanım ömrü var ama zaten 15 dakika şarj ediyorsun 6 saatlik kullanım veriyor sana

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Enis Solak
Nova 7 kullanıyorum gayet kaliteli. Günlük 8 saat aralıksız kullanımda ortalama 5 gün gidiyor. Verdiği ses bir tık tiz ağırlıklı, bassla pek olayı yok, rahatsız ediyor mu hayır. Oyunlarda nokta atışı ses kasabiliyorsun falan filan. Nova 5 in de 7 den pek farklı olduğunu sanmıyorum gönül rahatlığıyla alınabilir bence.

Resourn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nova 7 kullanıyorum gayet kaliteli. Günlük 8 saat aralıksız kullanımda ortalama 5 gün gidiyor. Verdiği ses bir tık tiz ağırlıklı, bassla pek olayı yok, rahatsız ediyor mu hayır. Oyunlarda nokta atışı ses kasabiliyorsun falan filan. Nova 5 in de 7 den pek farklı olduğunu sanmıyorum gönül rahatlığıyla alınabilir bence.

Araştırmam sırasında incelediğim detaylı videolayda da büyük oranda aynı kulaklıklar anlaşılan ama nova 5 batarya süresi ve mikrofon konusunda bariz öne geçiyor özellikle de mikrofon konusunda. Sadece nova 7'nin öne geçtiği kısım çift platformda aynı anda kullanma özelliğiymiş o da çok aşırı önemli bir özellik değil benim için. 5'in uygulaması vs. olması da hoş bir ek detay sanırım 5'i tercih edeceğim.

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Timur
nova 5 saat 22:00'da incehesap gaming gecesinde indirime giricek fiyat daha açıklanmadı takip et istersen.

cnbskya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Halim Can Başkaya
Arctis nova 7 kullanıyorum öneririm.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Enis Solak
Araştırmam sırasında incelediğim detaylı videolayda da büyük oranda aynı kulaklıklar anlaşılan ama nova 5 batarya süresi ve mikrofon konusunda bariz öne geçiyor özellikle de mikrofon konusunda. Sadece nova 7'nin öne geçtiği kısım çift platformda aynı anda kullanma özelliğiymiş o da çok aşırı önemli bir özellik değil benim için. 5'in uygulaması vs. olması da hoş bir ek detay sanırım 5'i tercih edeceğim.
Evet çift platform olayını kullansan da kullanmasan da süreyi etkiliyor. Nova 5 te alsan 7 de alsan pişman olmazsın onu bil yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,343
Üyeler
160,074
Son üye
streanko
Top Bottom