Resourn
80+
Bu iki kulaklık arasında kaldım ama gönlüm Nova 5'den yana özellikle pil ömrü konusunda önde olmasıyla. Kulaklıklar hemen hemen aynı gibi duruyor ama siz ne düşünüyorsunuz hangisi alınmalı sizce?
Nova 7 kullanıyorum gayet kaliteli. Günlük 8 saat aralıksız kullanımda ortalama 5 gün gidiyor. Verdiği ses bir tık tiz ağırlıklı, bassla pek olayı yok, rahatsız ediyor mu hayır. Oyunlarda nokta atışı ses kasabiliyorsun falan filan. Nova 5 in de 7 den pek farklı olduğunu sanmıyorum gönül rahatlığıyla alınabilir bence.
Evet çift platform olayını kullansan da kullanmasan da süreyi etkiliyor. Nova 5 te alsan 7 de alsan pişman olmazsın onu bil yeter.Araştırmam sırasında incelediğim detaylı videolayda da büyük oranda aynı kulaklıklar anlaşılan ama nova 5 batarya süresi ve mikrofon konusunda bariz öne geçiyor özellikle de mikrofon konusunda. Sadece nova 7'nin öne geçtiği kısım çift platformda aynı anda kullanma özelliğiymiş o da çok aşırı önemli bir özellik değil benim için. 5'in uygulaması vs. olması da hoş bir ek detay sanırım 5'i tercih edeceğim.