Neler Yeni

Yardım SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless alınır mı?

hawkddf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim AKIN

hawkddf

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
acikcasi benim de radarimda olan bir kulaklik ancak beyazini tercih etmem. suan amazonda siyahinin olmadigini da biliyorum. beyaz kulaklikta kisa sure icerisinde lekeler meydana gelecektir
Doğru diyorsun hocam siyahını almak daha mantıklı. Stok eklenince siyah modelini alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet
Beyaz olanını 2 aydır kullanıyorum. Hala bembeyaz. Pislik içinde kullanmazsan leke falan olmuyor.

hawkddf

80+

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Yusuf Gümüş
Bi sıkıntısı var mı hocam. Öneriyo musun
Bende kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. Kulaklıktan çok memnunum ancak bir sorun var şöyleki bazen sesde anlık parazitlenme yani bozulma oluyor. Bazen hiç olmuyor bazende çok fazla oluyor sebebini çözemedim ve çok can sıkıcı. İnternette araştırdığımda bu sorunu yaşayanların olduğunu gördüm ancak çözümünü bulamadım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet
Bi sıkıntısı var mı hocam. Öneriyo musun
Memnunum. Şarjı çok iyi gidiyor. Baya rahat. Ses kalitesi müzik konusunda buds fe'ye 10 dersek 8 falan. Fps oyunlarında hiç denemedim o yüzden bir şey diyemicem. Mikrofonu güzel(arkadaşlar öyle diyor). Telefon ve pc arasında tek tuşla geçiş yapma olayı çok iyi zaten. Bende de ilk haftalarda parazitlenme oluyordu ancak bayadır o sorunu yaşamadım

hawkddf

80+
Razer Barracuda x 2022 kullanıyorum. Ondan geçmeye değer mi sizce?

hawkddf

80+
değmez kesinlikle oyun oynuyorsanız özellikle
Evet genellikle oyun için kullanıyorum. Hocam ne önerebilirsin 5-6k cıvarlarında. Razerdan sıkıldım satmayı düşünüyorum.

quartle

80+ Gold
Evet genellikle oyun için kullanıyorum. Hocam ne önerebilirsin 5-6k cıvarlarında. Razerdan sıkıldım satmayı düşünüyorum.
bence değiştirmeyin yani pek bi alternatif yok oyun açısından sizin kulaklıktan iyi kablosuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

cloud3 fln var

hawkddf

80+
bence değiştirmeyin yani pek bi alternatif yok oyun açısından sizin kulaklıktan iyi kablosuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

cloud3 fln var
Hyperx den cloud alpha wireless denedim. Beğenmedim barracudanın sesi daha kaliteli geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,064
Üyeler
168,233
Son üye
4Naks
Top Bottom