Neler Yeni

🔥İndirim STEELSERİES ARCTİS NOVA 5 WİRELESS SEPETTE 5220 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Onur Yücel
kullanıyorum c3 wirelessi bir problem yaşamadım sana uygun değil diye neden herkese almayın yaftası yapıştırıyorsun ki
Onu kullananlarda iyi yorum bulmak çok zor hocam genelde yeriyorlar hep. Senin şansına iyisi denk gelmiş diyelim 😂

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
bende c3 wireless alacaktım ama HP üretimi olanlar sorunlu oldugu için vazgeçtim. Yani kronik bir arıza var
Mesaj otomatik birleştirildi:

barracuda ses seviyesi düşük diyorlar test edince yazar mısın bende almak istiyorum onu kararsıızm

Bana bunu öneren arkadaş da aynı şeyi söyledi ama çözümünü de söyledi. THX yazılım ile daha iyi oluyor diye açıkladı. Gelince deneyeceğim onu da. 5 dolara mı ne alınıyormuş ürün indirimle.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
eyyüb
O kadar da para verilmez ya. :D Yayıncılar, getirisi olanlar için onlar bana göre. :D

Bende baya araştırdım bu model ve Barracuda X buldum. Fiyatından dolayı da Barracuda tercihinde bulundum. Bugün, yarın gelir deneyeceğim bakalım. Yoksa iyi kötü bu ürünü alacaktım paraya kıyıp. :D
Hepsini denemekte fayda var ama elimizde o seçenek yok malasef bikere denesem direk hisederim işte bu derim.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Furkan Görür
Bana bunu öneren arkadaş da aynı şeyi söyledi ama çözümünü de söyledi. THX yazılım ile daha iyi oluyor diye açıkladı. Gelince deneyeceğim onu da. 5 dolara mı ne alınıyormuş ürün indirimle.
hocam razer barracuda kutusunun içinde kod çıkacak o kod ile THX i ücretsiz kullanıyorsun diye biliyorum.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
hocam razer barracuda kutusunun içinde kod çıkacak o kod ile THX i ücretsiz kullanıyorsun diye biliyorum.

Bana da söyleyen arkadaş indirimli alabiliyorsun demişti de gelince bakayım artık.

Hepsini denemekte fayda var ama elimizde o seçenek yok malasef bikere denesem direk hisederim işte bu derim.

Yani. Kişisel ürüne girdiği için iade de edemiyorsun. :D

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
XXXX
gayet iyi bir kulaklık şahsen kendimdr almayı düşünüyorum iyi bir indirim almış diğer modellerinde de indirim mevcut değerlendirebilirsiniz.
beyler nova serisimi artics mi ? artics 7 p vaar şuand bende onu iade edicem nova serisimi almalayım yoksa artics devammı tasarım olarak bence articis

schilbS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Uğur Acar
maşallah konunun başlığı steelseries kulaklığı ama konuşulan c3 kimsede konuda ki kulaklık ile ilgili bilgi vermemiş alınır mı alınmaz mı vs..

Top Bottom