Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless 10.999 TL

G Pro x 2 mi yoksa bu kulaklık mı . G Pro x 2sipariş verdim. İptal etsem bunu mu alsam çok kararsız kaldım. Nova 7 çok rahatsız etmişti. Ped ile çözebilir miyim rahatlığı bilmiyorum
nova pro x 2 yi tokatlar x2 max 5k lık kulaklık ayarında hiç yorumlarını okudunmu 2-3 ay kullanan kişelerin rting seni yanıltmasın berbat kulaklık bence:D

nova pro x 2 yi tokatlar x2 max 5k lık kulaklık ayarında hiç yorumlarını okudunmu 2-3 ay kullanan kişelerin rting seni yanıltmasın berbat kulaklık bence:D
Rahatlık konusunda nova Pro da sorun yaşayan da çok olmuş o beni düşündürüyor ses kalitesi olarak nova öndedir ama rahatlıkta bilemiyorum

Rahatlık konusunda nova Pro da sorun yaşayan da çok olmuş o beni düşündürüyor ses kalitesi olarak nova öndedir ama rahatlıkta bilemiyorum
en fazla ne kadar rahatsız olablirki öyle de düşünmek lazım deri pad sıkıntıysa kumaş alırsın sorun çözülür koskoca markalar bunlar illa bir arge çalışmları oluyodur

Ekler

• A1H2DoyiBdL._AC_SX679_.webp
    A1H2DoyiBdL._AC_SX679_.webp
    150 KB · Hit: 9
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm
alıcaktım kalmamış

Kablolusunu kullanıyorum ses kalitesi muazzam , mikrofon kalitesi aman aman değil normal fakat söylendiği gibi kulaklık rahatlık konusunda bir tık zayıf. Padlerin kalitesiyle alakalı kulağı rahatsız etme gibi bir durum söz konusu değil , 1 saat kullanımdan sonra kafanıza baskı yaptığını hafiften hissedebiliyorsunuz. Rahatsız olmadan devam edebiliyorum bir problem olmuyor, uzun süreli kullanımdan sonra kulaklığı çıkarınca rahatlıyorsunuz.

Arkadaşlar ürün bugün teslim aldım fakat xbox versiyonu geldi elime ben playstation versiyonu istiyordum ürün detayında yazmıyor hiçbir şey

Geri