Bu bence eski model 2019 ed değilArkadaşlar bim'e 19 ağustos Cuma günü steelseries arctis 3 geliyor fiyatı da baya iyi, kulaklık alacaklar kaçırmayın.
Alıntıyı görüntüle
Oha çok iyi 2019 edition sanirsam şuan en ucuz 1100 tl civarında bi kaç bime salcam evdekileri 4 bime cöksem missArkadaşlar bim'e 19 ağustos Cuma günü steelseries arctis 3 geliyor fiyatı da baya iyi, kulaklık alacaklar kaçırmayın.
Alıntıyı görüntüle
1100Normalde fiyatı ne kadar
Bende öyle düşündüm öyle mi acepBu bence eski model 2019 ed değil
Normalde fiyatı ne kadar
Bşme gelen 2019 ed değil büyük ihtimalle dostumOha çok iyi 2019 edition sanirsam şuan en ucuz 1100 TL civarında bi kaç bime salcam evdekileri 4 bime cöksem miss
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1100
Bende öyle düşündüm öyle mi acep
![]()
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 9.739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çıkar bence ben evdekileri salcam bimlere 4 tane almaya çalışcam 800 1000 e koyarım ilana dibimde kine ben giderim diğerlerine aile fertleri kdjddjdTeyzelerle ilgili bir şey gelmiyor değil mi yün, ip vs. vs. 3. Bim Savaşı çıkmasın![]()
Ataşehir'i bana salda 1 tane almaya çalışayım alabilirsemÇıkar bence ben evdekileri salcam bimlere 4 tane almaya çalışcam 800 1000 e koyarım ilana dibimde kine ben giderim diğerlerine aile fertleri kdjddjd
İzmir'deyim ben hazır olsun karşıyaka bornova bayraklı jxjxxnAtaşehir'i bana salda 1 tane almaya çalışayım alabilirsem![]()
Ha iyi rakibim azaldı :dİzmir'deyim ben hazır olsun karşıyaka bornova bayraklı jxjxxn