steelseries hangisini almam gerekir

Steelseries o modelleri eski diye biliyorum bunlara bakın

Kendim şuan Razer Barracuda X 2022 Bluetooth versiyon olan kulaklığı 2. elden temiz birisinden aldım 1950₺ ye...
Gerçekten çok memnunum;
1. Şarj süresi 50 saat olmasının artısı
2. 250gr gibi çok hafif oluşu ve konforunun çok iyi olması,
3. Kafaya herhangi bir baskı yapmaması,
4. Mikrofon ve ses kalitesinin güzel olması,
5. İstenildiği zaman Wireless ve Bluetooth versiyonlarına kolayca geçiş yapılabilmesi gibi gibi çok muhteşem özelliklere sahip olması ve bu fiyatta olması beni cezbetti ve hiç pişman değilim.

Ha kötü özellikleri olarak ise şunları diyebilirim:
1. Yazılımı olmaması,
2. Firmware güncellemesini sadece Type-C girişli bir bilgisayardan yapılabilmesi,
3. Ekolayzer ayarlarını anca satın alarak yapılması (Ha 15 günlük deneme sürümü var elbette ama sonrasında %50 indirimle birlikte 10$'a razerin sitesinden almak şart) Ama THX almanız şart değil yazılımsız bile çok güzel bir ses deneyimi sunmakta.

Kendim şuan Razer Barracuda X 2022 Bluetooth versiyon olan kulaklığı 2. elden temiz birisinden aldım 1950₺ ye...
Gerçekten çok memnunum;
1. Şarj süresi 50 saat olmasının artısı
2. 250gr gibi çok hafif oluşu ve konforunun çok iyi olması,
3. Kafaya herhangi bir baskı yapmaması,
4. Mikrofon ve ses kalitesinin güzel olması,
5. İstenildiği zaman Wireless ve Bluetooth versiyonlarına kolayca geçiş yapılabilmesi gibi gibi çok muhteşem özelliklere sahip olması ve bu fiyatta olması beni cezbetti ve hiç pişman değilim.

Ha kötü özellikleri olarak ise şunları diyebilirim:
1. Yazılımı olmaması,
2. Firmware güncellemesini sadece Type-C girişli bir bilgisayardan yapılabilmesi,
3. Ekolayzer ayarlarını anca satın alarak yapılması (Ha 15 günlük deneme sürümü var elbette ama sonrasında %50 indirimle birlikte 10$'a razerin sitesinden almak şart) Ama THX almanız şart değil yazılımsız bile çok güzel bir ses deneyimi sunmakta.
type -c olması kötü ben çok aktraım yaptıgım için çok kötü bir faktör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabii ki de kulaklık hem wireless hem kablolu hem bluetooth özellikli ve bahsettiğimiz kulaklık top tier bir kulaklık için rahat olsun
eger bulursam artcis 9 alacagım

Geri