Çözüldü✓ Steelseries kulaklık alınır mı ?

Aslında öyle şu olsun dediğim bir özellik yok ama kablosuz olmasını istiyorum kablo artık rahatsız etmeye başladı
Post automatically merged:

Öneriniz varsa öneriye açığım

Teşekkürler düşüneceğim

Teşekkürler
Ben nova 7p kullanıyorum. Bluetooth ve kablosuz özellikleri hoşuma gidiyor.

Barracuda x de aynı özellikleri sahip. İkis de güzel kulaklıklar

2017 yılında aldım arctis5'in 1 kere kulaklık pedini değiştirdim hala aktif kullanıyorum yazılımı vs. gayet iyi kablosuz modelleri de tercih edilebilir.
Hocam ben 2 sene önce aldım ben hiç değiştirmedim , sadece pedler kirlendi , yeni ped nerden alabilirim? Bu arada ses aşırı yüksek değil bende ayrıca dipses var , anakart ile mi alakalı ?

kanka kulaklık niye bozuk gelsin anlamadım, her ürün bozuk gelebilir, öyle olursa değiştiririm.
Müzik dinlediğim zaman kulağıma takmıyorum, hoparlör olarak kullanıyorum yazmışsın o bunu anormal olarak görmüş ve bozuk olduğu düşünmüş olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Arif
Müzik dinlediğim zaman kulağıma takmıyorum, hoparlör olarak kullanıyorum yazmışsın o bunu anormal olarak görmüş ve bozuk olduğu düşünmüş olabilir
hmm :( steelseries gg uygulamasında sonar özelliği var kulaklığı muhteşem makineye çeviriyor.

kral şuan piyasaya hiç hakim değilim fiyatları bile bilmiyorum :( şimdiden hayırlı olsun alacağın kulaklığa.
Teşekkürler

hala kararsızım alınır mı başka önerisi olan var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,976
Üyeler
191,012
Son üye