hangi siteden ve satıcıdan aldınBugün qck mousepad ve prime+ mouse aldım . ürün elime ulaştığında orijinal olup olmadığını anlamam için ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim.
Site trendyol satıcı trendyol mousehangi siteden ve satıcıdan aldın
jetklik güvenilir fakat trendyol mouseyı bılmıyorum ama jet klık kesınlıkle orıjınaldır emın olabılırsınızSite trendyol satıcı trendyol mouse
site trendyol satıcı JetKlik mouse pad
Tamamdir teşekkür ederimjetklik güvenilir fakat trendyol mouseyı bılmıyorum ama jet klık kesınlıkle orıjınaldır emın olabılırsınız
1 yıl önce satıcısı trendyol olan steelseries mouse aldım. Ürün bozuldu 3 hafta servis raporu almak için bekledim. 3 hafta sonra raporla birlikte ürünü gönderdiler. Ürünü trendyola gönderdim 3 haftadır da ürünün değiştirilmesi için bekliyorum. Son çare tüketici hakem heyetine başvurdum. Orda da savunmaları istendi 2 haftadır da savunma vermiyorlar yine bekliyorum. Demem o ki satıcısı trendyol olan üründen uzak dur hocam.Site trendyol satıcı trendyol mouse
site trendyol satıcı JetKlik mouse pad
Anladim hocam ama prime+ baska yerde yok deniyelim1 yıl önce satıcısı trendyol olan steelseries mouse aldım. Ürün bozuldu 3 hafta servis raporu almak için bekledim. 3 hafta sonra raporla birlikte ürünü gönderdiler. Ürünü trendyola gönderdim 3 haftadır da ürünün değiştirilmesi için bekliyorum. Son çare tüketici hakem heyetine başvurdum. Orda da savunmaları istendi 2 haftadır da savunma vermiyorlar yine bekliyorum. Demem o ki satıcısı trendyol olan üründen uzak dur hocam.
bozulursa garantisi yokmuş gibi düşünerek al hocamAnladim hocam ama prime+ baska yerde yok deniyelim
Garantisi trendyol olmaz ama turkiye de vermişlerdir birine. Paketten bakacam zaten jelatin falan düzgün olmazsa iade ederimbozulursa garantisi yokmuş gibi düşünerek al hocam
Trendyol değil zaten, Despec diye bir firma fakat tamir yapmıyor iade, değişim raporu ile ürünü geri gönderiyor. O raporla birlikte ürünü trendyola gönderiyorsunuz. Trendyolun elinde aynı urun yoksa değişim için yandınızGarantisi trendyol olmaz ama turkiye de vermişlerdir birine. Paketten bakacam zaten jelatin falan düzgün olmazsa iade ederim
Anladım hayırlısı ya bakalım inşallah sorun çıkmaz uzun yıllar kullanırım. Peki orijinal sorgulama ile ilgili önerilerin var mıdır hocam?Trendyol değil zaten, Despec diye bir firma fakat tamir yapmıyor iade, değişim raporu ile ürünü geri gönderiyor. O raporla birlikte ürünü trendyola gönderiyorsunuz. Trendyolun elinde aynı urun yoksa değişim için yandınız
Steelseries engine kur algılıyorsa orjinaldir. Sahte ürünü algılamaz diye düşünüyorumAnladım hayırlısı ya bakalım inşallah sorun çıkmaz uzun yıllar kullanırım. Peki orijinal sorgulama ile ilgili önerilerin var mıdır hocam?