Steelseries Mouse Pad Yıkama

Duşa kabinin içinde deterjan ile yıkıyorlar her zaman.
Bence öyle yap.

Sıcak suyla mousepadi ıslatıp Fairy ile yıka. Sonra suyun buharlaşması için balkona eşya asar gibi mousepadi as.

Bulaşık makinesine 90 derece 7000 devirde at yardımcı olacaktır.

Mouse pad nasıl ? Ben steelseries qck edge almayı planlıyorum
Zamanında 320 e aldım alt kısım kesinlikle kaymıyor dokusu güzel mouse iyi kayıyor kalın olduğu için bilek ağrısı yapmıyor yani konforlu heavy almanı tavsiye ederim kenarlarında açılma olmadı kullanmaya başlıyalı 5 ay oldu

Zamanında 320 e aldım alt kısım kesinlikle kaymıyor dokusu güzel mouse iyi kayıyor kalın olduğu için bilek ağrısı yapmıyor yani konforlu heavy almanı tavsiye ederim kenarlarında açılma olmadı kullanmaya başlıyalı 5 ay oldu

Kulaklık nasıl memnunmusun ? Dip ses ya da cızırtı oluyor mu ? Bunu degilde bu u al dedigin var mı bütçe 700

Kulaklık nasıl memnunmusun ? Dip ses ya da cızırtı oluyor mu ? Bunu degilde bu u al dedigin var mı bütçe 700
Kulaklı rampe fury x var kesinlikle kablosuz kulaklık al böyle bir rahatlık yok dip ses o kadar yok beni rahatsız etmedi biraz biriktirip corsahir void kablosuz kulaklık alabilirsiniz bütce el vermiyorsa fury x ama kesinlikle kablosuz kulaklık al

Geri