Neler Yeni

Steelseries Nova 5 kullanıcılarına sorularım var ulaşabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Kurt
Kulaklıkla ilgili iki olay duydum:
Kulaklıkta hiç ses kasmalı oyunlarda uzaklık mesafe farkını çok iyi ayırt edebildinizmi ? araştırdığım videolarda bu durumun olmadığını söylüyorlar yorumunuz nedir?
Kulaklığı hem pc hem telefona bağlı iken örnek veriyorum oyun içinde boş yerde durdunuz telefondan instagram a girdiniz instagram sesi direk kulaklığa geliyor mu ? Sadece aramalarda mı kullanılabiliyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Semih Demirtaş
Merhaba Kullandığım Kulaklık Nova Pro Wireless Uzaktan Gelen Seslerin Mesafesini İyi Duyabiliyorum tam Konumlarınıda Saptayabiliyorum Kulaklık Bu Konuda İyi Ancak 2. Sorunuza Bir Şey Diyemem Bluetooth Özelliğini Hiç Kullanmadım

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
batuhan a
arctis nova 7 kullanıyorum bunun için ayrı bi tekerlek var ayarını yapınca sadece sohbet yada sadece oyun sesini duyabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arctis nova 7 kullanıyorum bunun için ayrı bi tekerlek var ayarını yapınca sadece sohbet yada sadece oyun sesini duyabilirsiniz
Merhaba aynı anda çalışıyor mu örnek telefon ve pc ye bağlı kulaklık oyundayken telefondan instagram veya YouTube girdiniz ikisinin senini aynı anda veriyor mu ? Ayrı ayrı mı

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
batuhan a
Merhaba aynı anda çalışıyor mu örnek telefon ve pc ye bağlı kulaklık oyundayken telefondan instagram veya YouTube girdiniz ikisinin senini aynı anda veriyor mu ? Ayrı ayrı mı
evet şimdi denedim aynı anda ikisinin de sesini veriyor

Top Bottom