Neler Yeni

Steelseries Nova 5 kullanıcılarına sorularım var ulaşabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Kurt
Kulaklıkla ilgili iki olay duydum:
Kulaklıkta hiç ses kasmalı oyunlarda uzaklık mesafe farkını çok iyi ayırt edebildinizmi ? araştırdığım videolarda bu durumun olmadığını söylüyorlar yorumunuz nedir?
Kulaklığı hem pc hem telefona bağlı iken örnek veriyorum oyun içinde boş yerde durdunuz telefondan instagram a girdiniz instagram sesi direk kulaklığa geliyor mu ? Sadece aramalarda mı kullanılabiliyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Semih Demirtaş
Merhaba Kullandığım Kulaklık Nova Pro Wireless Uzaktan Gelen Seslerin Mesafesini İyi Duyabiliyorum tam Konumlarınıda Saptayabiliyorum Kulaklık Bu Konuda İyi Ancak 2. Sorunuza Bir Şey Diyemem Bluetooth Özelliğini Hiç Kullanmadım

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
batuhan a
arctis nova 7 kullanıyorum bunun için ayrı bi tekerlek var ayarını yapınca sadece sohbet yada sadece oyun sesini duyabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arctis nova 7 kullanıyorum bunun için ayrı bi tekerlek var ayarını yapınca sadece sohbet yada sadece oyun sesini duyabilirsiniz
Merhaba aynı anda çalışıyor mu örnek telefon ve pc ye bağlı kulaklık oyundayken telefondan instagram veya YouTube girdiniz ikisinin senini aynı anda veriyor mu ? Ayrı ayrı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet
Kulaklıkta hiç ses kasmalı oyunlarda uzaklık mesafe farkını çok iyi ayırt edebildinizmi ? araştırdığım videolarda bu durumun olmadığını söylüyorlar yorumunuz nedir?
Kulaklığı hem pc hem telefona bağlı iken örnek veriyorum oyun içinde boş yerde durdunuz telefondan instagram a girdiniz instagram sesi direk kulaklığa geliyor mu ? Sadece aramalarda mı kullanılabiliyor?
Ses kasmalı oyun oynamadığım için o soruya cevap veremicem. 2. soruya gelecek olursam sadece aramalarda otomatik geçiş yapıyor. Arama bittiği zaman geri pcye geçiyor. Ama kulaklık üzerinden tek tuşla geçiş yapabiliyorsun. Çok pratik yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Kurt
Ses kasmalı oyun oynamadığım için o soruya cevap veremicem. 2. soruya gelecek olursam sadece aramalarda otomatik geçiş yapıyor. Arama bittiği zaman geri pcye geçiyor. Ama kulaklık üzerinden tek tuşla geçiş yapabiliyorsun. Çok pratik yani.
Örnek vermek gerekirse mesela aynı anda kullanılmıyor o zaman ama istersen oyundayken bekleme esnasında tuşla kulaklıktan telefona geçip instagram veya YouTube izleyebiliyormusun sonra tek tıkla direk pc ye geçiyor mu acaba ? Buda kullanışlı bir durum olur çünkü deneyebilirmisin rica etsem

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet
1000024434.jpg

Tam olarak dediğin gibi çalışıyor. Lolde arama ekranındasın diyelim açma/kapama tuşunun yanındakine basıyorsun. Bluetooth mode diye sesli bildirim geliyor. Telefona geçiyor. Tekrar basıyorsun. 2.4 mode bildirimi geliyor. Pcye geçiyor. Açma/kapama tuşunda küçük bir nokta var bu nokta sayesinde tuşları da karıştırmiyorsun. Baya kullanışlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada tuşa basınca yeniden bağlanma gibi bir durum olmuyor. 2sine aynı anda bağlı ama sesin geldiği yeri tuşla değiştiriyorsun. Bu sayede gecikme de olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Kurt
Alıntıyı görüntüle
Tam olarak dediğin gibi çalışıyor. Lolde arama ekranındasın diyelim açma/kapama tuşunun yanındakine basıyorsun. Bluetooth mode diye sesli bildirim geliyor. Telefona geçiyor. Tekrar basıyorsun. 2.4 mode bildirimi geliyor. Pcye geçiyor. Açma/kapama tuşunda küçük bir nokta var bu nokta sayesinde tuşları da karıştırmiyorsun. Baya kullanışlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada tuşa basınca yeniden bağlanma gibi bir durum olmuyor. 2sine aynı anda bağlı ama sesin geldiği yeri tuşla değiştiriyorsun. Bu sayede gecikme de olmuyor
Çok güzel bir açıklama yazmışsınız teşekkür ederim
Bir sorum daha olucak kulaklığı sadece kablosuz mu kullanabiliyoruz isteye bağlı kablo ilede bağlayıp kullanabiliyormuyuz ? ( Mesela şarjı bitti ama kulaklığı kullanmaya devam etmen gerekli direk kabloyu geçebilir miyiz ? )

Kablo şarj kısmı ile kulaklık Kablolu kullanma kısımları aynı mı ?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
bende bi ara arctis 7 vardı ses kasma konusunda çok kötüydü. Ayrıca yazılımı da çok karışık bir sürü ayar yapmak gerekiyor. Bence bi oyuncu kulaklığında yazılım üzerinden ayar yapmaya kesinlikle gerek olmamalı. Direk takınca tam performans çalışmalı. Her neyse birkaç. gün sonra arctis 7'nin sol veya sağ hoparlöründen ses gelmemeye başladı ben de iade ettim. Gidip g733 aldım çok daha memnunum yazılımı kurmadım bile. Öncesinde kablolu sennheiser gamezero kullanıyordum onun kadar iyi değil ama kablosuz kulaklık sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Kurt
bende bi ara arctis 7 vardı ses kasma konusunda çok kötüydü. Ayrıca yazılımı da çok karışık bir sürü ayar yapmak gerekiyor. Bence bi oyuncu kulaklığında yazılım üzerinden ayar yapmaya kesinlikle gerek olmamalı. Direk takınca tam performans çalışmalı. Her neyse birkaç. gün sonra arctis 7'nin sol veya sağ hoparlöründen ses gelmemeye başladı ben de iade ettim. Gidip g733 aldım çok daha memnunum yazılımı kurmadım bile. Öncesinde kablolu sennheiser gamezero kullanıyordum onun kadar iyi değil ama kablosuz kulaklık sonuçta
Bilgi için teşekkürler ama dediğiniz durumları SteelSeries düzeltmiş durumda bu sebeple Nova 5 en son çıkan bir model ve 50 60 saat kablosuz kullanım sunuyor yinede tecrübeniz için teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet
Çok güzel bir açıklama yazmışsınız teşekkür ederim
Bir sorum daha olucak kulaklığı sadece kablosuz mu kullanabiliyoruz isteye bağlı kablo ilede bağlayıp kullanabiliyormuyuz ? ( Mesela şarjı bitti ama kulaklığı kullanmaya devam etmen gerekli direk kabloyu geçebilir miyiz ? )

Kablo şarj kısmı ile kulaklık Kablolu kullanma kısımları aynı mı ?
Kablolu olarak kullanamıyorsun. Kulaklığı şarja takıp 2.4 üzerinden bağlanıp kullanabiliyorsun. Telefonu şarjdayken kullanıyor gibi düşün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Kurt
Kablolu olarak kullanamıyorsun. Kulaklığı şarja takıp 2.4 üzerinden bağlanıp kullanabiliyorsun. Telefonu şarjdayken kullanıyor gibi düşün.
Anladım teşekkür ediyorum. Çok soru sordum kusura bakmayın
Sarj için adaptörle etseniz de olur değil mi ? Hızlı sarj olayı için adaptörün watt ı önemli mi ? 25w 45w gibi ?

Mikrofon için o uzatma kısmını uzatmadanda çalışıyor mu ? sesinizin duyulabileceği kadarda karşı tarafın duyabilir mi ?

Top Bottom