Neler Yeni

SteelSeries Nova Pro kablosuz alınır mı?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
Bütçe
11000
Merhaba, güncel olarak SteelSeries Nova 7 kullanıyorum ve yaklaşık 3 yıl oldu kullanalı artık pil süresi çok tatmin etmiyor ve 2-3 defa kulaklık komple kendi kendine kapanmaya başladı garantisi de bittiği için yeni bir şey almak istiyorum. SteelSeries halihazırda kullandığım için genel olarak memnunum ancak eksi dediğim yanları da vardı. Bir üst modeli olan Nova Pro kabosuz modeli alınır mı? Bu fiyatlarda bu kulaklıktan daha iyi iş çıkaran bir kulaklık var mıdır? Nova Pro Kablosuz modelini teşhir olarak almayı düşünüyorum 10.500 TL fiyatı var aşağı yukarı bütçem de bu aralıkta başka kulaklık öneriniz var mıdır?

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Musa Topçu
teşhir alacağına 2. elde garantili bulursun 7-8kya

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.elde de bakıyorum aşağı yukarı 8k ya var ama teşhirde 2 yıl adıma garantili düzenleniyor. O kafamı karıştırıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta 8.500 TL'ye 1 yıl garantili az kullanılmış hatta dacin jelatinleri dahi duran bir tane buldum. Onu almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih edeyim?

Son düzenleme:

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Musa Topçu
2.elde de bakıyorum aşağı yukarı 8k ya var ama teşhirde 2 yıl adıma garantili düzenleniyor. O kafamı karıştırıyor.

Hatta 8.500 TL'ye 1 yıl garantili az kullanılmış hatta dacin jelatinleri dahi duran bir tane buldum. Onu almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih edeyim?
Teşhir benim bildiğim herkesin mağazada denediği ürün bu şey olayına geliyor 100 kişinin 1 kere kullandığı mı yoksa 1 kişinin 100 kere kullandığı mı

Bende arıyorum 6.5k ya bulsam çekicem fazlalık ekipmanlardan satılan olsa 7kya anlaşıp halletmeyi düşünüyorum bende

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
Teşhir benim bildiğim herkesin mağazada denediği ürün bu şey olayına geliyor 100 kişinin 1 kere kullandığı mı yoksa 1 kişinin 100 kere kullandığı mı

Bende arıyorum 6.5k ya bulsam çekicem fazlalık ekipmanlardan satılan olsa 7kya anlaşıp halletmeyi düşünüyorum bende
7k'ya x serisi vardı ama ben faturasız almak istemedim ne olur ne olmaz ucuz ürünler değil sonuçta 8.5kya aldım bakalım gelsin deneyimlerimi aktarırım.

Nova 7 de kullandım bakalım aralarında ciddi bir fark var mı yok mu değerlendiririm.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Musa Topçu
7k'ya x serisi vardı ama ben faturasız almak istemedim ne olur ne olmaz ucuz ürünler değil sonuçta 8.5kya aldım bakalım gelsin deneyimlerimi aktarırım.

Nova 7 de kullandım bakalım aralarında ciddi bir fark var mı yok mu değerlendiririm.
x p farketmiyor pc kullanıcısı için geçenlerde 7.5kya 1 yıl garantisi kalmış vardı direkt kapmışlardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Melih Enes Bakal
İlgilendiği Kategoriler
işlemciler, ekran kartları, anakartlar, çevre birimleri vb.

nova 7 ile aralarında devasa bir fark olduğundan emin olabilirsiniz gerçekten çağ farkı var diyebilirim

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
x p farketmiyor pc kullanıcısı için geçenlerde 7.5kya 1 yıl garantisi kalmış vardı direkt kapmışlardı
Evet biliyorum ama garantisiz almak istemedim.
nova 7 ile aralarında devasa bir fark olduğundan emin olabilirsiniz gerçekten çağ farkı var diyebilirim
İnşallah bakalım gelsin salı-çarşamba deneyimlerimi aktarırım. Eğer siz de kullanıyorsanız kulaklık pedini değiştirdiniz mi? Değiştirdiyseniz öneriniz var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Melih Enes Bakal
İlgilendiği Kategoriler
işlemciler, ekran kartları, anakartlar, çevre birimleri vb.
Evet biliyorum ama garantisiz almak istemedim.

İnşallah bakalım gelsin salı-çarşamba deneyimlerimi aktarırım. Eğer siz de kullanıyorsanız kulaklık pedini değiştirdiniz mi? Değiştirdiyseniz öneriniz var mıdır?
Hayır maalesef nova pro sahibi değilim keşke olsam ama arctis 1 wireless kullanıyorum ve kulak pedlerini 3. senesinde bir defa değiştirdim orijinali ile. 3 ay sonra da 4. senemize gireceğiz, Steelseries ürünlerini seviyorum pahalı olmalarına karşın oldukça uzun ömürlüler. Hayırlı olsun güzel tercih.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,123
Üyeler
169,079
Son üye
hylas
Top Bottom