SteelSeries Prime+ Plus alınır mı?

Daha çok rahatsız etmek istemiyorum ama sırf o cızırtı için prime+ tan vazgeçip prime almak mantıklı mı sence ?
Alttaki ekranı kullanırım ve sensör biraz daha kaliteli olsun derseniz Plus modelini alın ben alttaki ekrana eternal fire logosu koydum kullanmadığım için

Bence

Teşekkürler ama daha önceden çok araştırdım. Beni cezbeden kısmı zaten prime+ da bulunan ekran ve 2. sensör o yüzden prime+ almayı düşünüyordum önerin için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zaten Trendyol'dan bakınca prime ile prime+ arasında 30tl gibi komik bir sayı var. 30tl nin içinde 2. sensör olduğu için tercih edeceğim ve ekran da promosyonu gibi oluyor bu durumda. Ama bazı kullanıcılar ekrandan cızırtı falan geliyor demiş ve ürünün orijinal olmamasından korkuyorum. Prime+ ın hiç alıcısı yok gibi gözüküyor ve diğer siteler de trendyol fiyatının iki katına satıyor. Siz nereden aldınız, Trendyoldan alınır mı ? Ayrıca malzeme kalitesi nasıl belirtirsen sevinirim ( Bu konularda biraz takıntılı hale gelebiliyorum. Başınızı ağrıttıysam affola )
Hocam prime plus alınır mı bende düşünüyorum

1000 tl ye kadar daha iyi dediğin bçr mouse var mı hocam bide mouse dan ses falan çıkıyor mu cızırtı vs
Cızırtı çıkıyor çünkü altında ekran var, cızırtı çıkmasın dersen düz Steelseries Prime alabilirsin

Çok büyük hocam bu mouse bilgin olsun ben almadım şahsen
Gayet boyu ideal hocam sizin eliniz küçük sanırım

Cızırtı çıkıyor çünkü altında ekran var, cızırtı çıkmasın dersen düz Steelseries Prime alabilirsin

Gayet boyu ideal hocam sizin eliniz küçük sanırım
Büyük hocam bende şuan razer cobra var normal olanı o

Büyük hocam bende şuan razer cobra var normal olanı o
ben gamepower icarustan geçtim buna geçince küçük bile geldi yani, çok mouse kullandım bu bence ideal ne büyük ne küçük mini versiyonu da vardı sanırım bu mousenin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,325
Üyeler
184,925
Son üye
Tolunayy
Geri