Steelseries Rival 3 alınır mı?

Reaksiyon skoru
55
Bütçem 1.000 lira üstüne 1 lira bile koymam , ben eşyalarımı temiz kullanıyorum bana sorun yaratabilecek şeyleri yazarsanız sevinirim , ayriyetten Mouse'un RGB ışıkları yazılımı üzerinden kapanıyor mu?

Bence kesinlikle alma. Ben aldım marka ismine güvenip pişman oldum. Kötü bir mousepadin varsa ızdırap çekebilirsin. Özellikle fps oyunlarında bir anda mouse u hızlı hareket ettirirsen direkt takılıyor ve duvara fırlatmak istiyorsun mouseu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence kesinlikle alma. Ben aldım marka ismine güvenip pişman oldum. Kötü bir mousepadin varsa ızdırap çekebilirsin. Özellikle fps oyunlarında bir anda mouse u hızlı hareket ettirirsen direkt takılıyor ve duvara fırlatmak istiyorsun mouseu.
Özellikle rival 3 kronik sorunlu benimle aynı sorunu yaşayan hem çevremden hem forumlardan insanlar oldu.

iyzico 500tl cashback var

vala ben gayet memundum valoda yüceye kadarda çıktım 3 yıl hiç bi sıkıntı çıkmadı ama 1200 e çıkarsan r1 önelirim

Eskiden neyse de şuan kesinlikle alınmaz.
Neden mi? Giriş seviye sensor, 77g ve kablolu yani hantal, yumuşak kötü doku(bu kişisel). 1tl bile koymam lafını 1500'e bunu al 2000'e bunu al diyenler için söylediğinizi düşünüp vergi dahil 1026TL olan bu ürünü paylaşıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,108
Üyeler
184,265
Son üye
hiramahkumm
Geri