Tuna Captain
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
Güzel mouse ama o fiyatı etmez
270 tl ye v2 mini siparişini verdik bugün hayırlısı bakalım nasıl bir mouse göreceğizAlınmaz.
![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.344,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HyperX Pulsefire FPS Pro HX-MC003B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire FPS Pro HX-MC003B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire FPS Pro HX-MC003B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayırlı olsun şimdiden, güzel bir mouse.270 TL ye v2 mini siparişini verdik bugün hayırlısı bakalım nasıl bir mouse göreceğiz
forum.donanimarsivi.com
Tam tersi, eli büyükse alınmaz.Alınır neden mi alınır ?
Elin büyükse alınır.
20 cm elim var cidden büyük elde tam yatırmaya oluyorHayırlı olsun şimdiden, güzel bir mouse.
İnceleme - Razer Deathadder V2 MINI!
Selamlar, bugün 311TL'ye satın aldığım Razer Deathadder V2 MINI'yi inceleyeceğim. Mouse boyut olarak küçük, ben claw tutuyorum o yüzden iplemedim elim de küçük sayılır. Eliniz büyükse tercih etmeyin asla. Claw ya da Palm Grip için uygun diyebilirim. Kutusu çok hoş, klasik Razer :). Deathadder...forum.donanimarsivi.com
Tam tersi, eli büyükse alınmaz.