- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,025
Yoksaydığım biriyle tartışıyorsun sanırım. Boşuna uğraşma 2 ıq'lu biridir engellediysem, kendini yorma laftan anlamazTamam senin dediğin olsunGüle kullanın.

Yoksaydığım biriyle tartışıyorsun sanırım. Boşuna uğraşma 2 ıq'lu biridir engellediysem, kendini yorma laftan anlamazTamam senin dediğin olsunGüle kullanın.
Kesinlikle alınır. Yaklaşık 4.5 senedir Rival 100 kullanıyorum. Hiçbir sorun çıkartmadı. Kalitesi muazzam ürünler üretiyor Steelseries. Mouse için Steelseries değişmem.![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Rival 3 RGB Gaming Mouse - 8500 Cpı Truemove Core Optik Sensör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FPS oyunlarını oynamak için kullanacğım.
Hayır dostum. Ben verilere dayanarak konuşuyorum. Adamlar fabrikada üretirken zaten test ediyor sensörünü , sağ ,sol sapma tıklama testi vs. Bu ürün kullanılmaya başlandıktan sonra minik sapmalar oluyor.Bariz sorunlu bu ürünler. Onu anlatmaya çalışıyoruz. Yoksa Oyun oynarken hissetmen çok zor.Yoksaydığım biriyle tartışıyorsun sanırım. Boşuna uğraşma 2 ıq'lu biridir engellediysem boşuna kendini yorma. Rival 3 çöp kesinlikle 300 lira edecek bir ürün değil.
Katılıyorum.2 yıldan fazladır rival 300s kulllanıyorum, başka steelseries ürünü kullanmadım ama genel olarak en azından bu mouse nin kalitesinden çok memnunum ,@mojito nun da dediği gibi benimde zıplama tuşu scrollda ve hakketen bi zaman sonra scroll sesi değişiyor çalışmasında sıkıntı yok sadece ses değişiyor, belkide temizlik ve eğer yapılıyorsa yağlanıp sorun çözülebilir, onun dışında steelseriesin uygulamasına zaten söylenecek bişey yok 10 numara basit ve kullanışlı. kendim bu mouse üzerindeki tecrübelerimden yola çıkarak steelseries ürünlerini öneririm.