Neler Yeni

Yardım SteelSeries Rival 3 Scroll sorunu

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Ömer-Zemin
Arkadaşlar 2-3 senedir kullandığım Rival 3 scroll bazen çalışmıyor. Özellikler CS oynarken ben scroll kullanıyorum. Zıplayamadığım zamanlarda movement sorunu yaşıyorum. İnternette mouse u açıp çözme yöntemleri gördüm de bunu nasıl yaparım veya yapayım mı başka problemler çıkar mı? Skatezleri tekrar kullanabiliyor muyum açtıktan sonra? Konuda yardımcı olabilecek olura şimdiden teşekkür ederim.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,042
İsim
1
o çoğu mouse ta olur yapacak çok bişey yok scrolldan içine üfle mesela

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Seyfullah
skatezi tekrar kullanman biraz zor . ikinci elden ucuza verip daha düzgün bi mouse alırsan senin için daha iyi olur. Buna skatez masrafı yapmak zaten sana 200 e yakına mal olacak. Uğraşıp yapamama ihtimalin de var

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
M.Rüzgar Özen
Arkadaşlar 2-3 senedir kullandığım Rival 3 scroll bazen çalışmıyor. Özellikler CS oynarken ben scroll kullanıyorum. Zıplayamadığım zamanlarda movement sorunu yaşıyorum. İnternette mouse u açıp çözme yöntemleri gördüm de bunu nasıl yaparım veya yapayım mı başka problemler çıkar mı? Skatezleri tekrar kullanabiliyor muyum açtıktan sonra? Konuda yardımcı olabilecek olura şimdiden teşekkür ederim.
Eski mouse sorunlar cikmasi dogal.

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Ömer-Zemin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
skatezi tekrar kullanman biraz zor . ikinci elden ucuza verip daha düzgün bi mouse alırsan senin için daha iyi olur. Buna skatez masrafı yapmak zaten sana 200 e yakına mal olacak. Uğraşıp yapamama ihtimalin de var
Evet ben de demin wraith skateze baktım, kargo hariç 194TL skatez. Üstüne bir de düzelmezse sıkıntı. Razer Viper Hyperspeed düşünüyorum. Arkadaşım da Rampage Zenith aldı şu an için memnun. Sizin önerebileceğiniz mouse var mı elim rival 3 e uygun. Daha önce Razer Viper da kullandım internet kafede elime çok iyi oturuyordu.
o çoğu mouse ta olur yapacak çok bişey yok scrolldan içine üfle mesela
Umarım çözer üflemek :)
Eski mouse sorunlar cikmasi dogal.
Valla hocam arkadaşım Steelseries prime kullanıyor 1 yıldır onda da başladı aynı problem.

Gurkanpiro

80+ Platinum
varsa garanti yedek mouseunda varsa yolla geç kendin açarsan skateze ihtiyacın var

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ahmet-A
steelseriesin tüm mouselarında var bu sorun neredeyse bi çözemediler

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
M.Rüzgar Özen
Evet ben de demin wraith skateze baktım, kargo hariç 194TL skatez. Üstüne bir de düzelmezse sıkıntı. Razer Viper Hyperspeed düşünüyorum. Arkadaşım da Rampage Zenith aldı şu an için memnun. Sizin önerebileceğiniz mouse var mı elim rival 3 e uygun. Daha önce Razer Viper da kullandım internet kafede elime çok iyi oturuyordu.

Umarım çözer üflemek :)

Valla hocam arkadaşım Steelseries prime kullanıyor 1 yıldır onda da başladı aynı problem.
Yani hocam genelde bazi mouselarda kronik sorun olur. Ona gore almak lazim. Mesela besiktasliyim ben, her sezon iyi baslayip sezonu kotu bitirmek bizim kronik sorun. 5-0

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Seyfullah
Darmoshark m3 bulabilirsen 1000 civarına geçmek için iyi bi seçenek olabilir

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Ömer-Zemin
steelseriesin tüm mouselarında var bu sorun neredeyse bi çözemediler
evet maalesef.
varsa garanti yedek mouseunda varsa yolla geç kendin açarsan skateze ihtiyacın var
garanti bitti hocam
Yani hocam genelde bazi mouselarda kronik sorun olur. Ona gore almak lazim. Mesela besiktasliyim ben, her sezon iyi baslayip sezonu kotu bitirmek bizim kronik sorun. 5-0
tabii ki konu sapmasın ama her takım bazen öyle sorunlar yaşar. 8-0. Biz genelde kupalarla ilgiliyiz maç sonuçlarıyla değil :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Darmoshark m3 bulabilirsen 1000 civarına geçmek için iyi bi seçenek olabilir
Bu tarz markalara pek güvenemedim nedense Aula f75 alırken o sıra AttackShark da vardı baya uygundu da yine güvenemedim.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,042
İsim
1
evet maalesef.

garanti bitti hocam

tabii ki konu sapmasın ama her takım bazen öyle sorunlar yaşar. 8-0. Biz genelde kupalarla ilgiliyiz maç sonuçlarıyla değil :)

Bu tarz markalara pek güvenemedim nedense Aula f75 alırken o sıra AttackShark da vardı baya uygundu da yine güvenemedim.
güvenin

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
M.Rüzgar Özen
evet maalesef.

garanti bitti hocam

Garantisi bitmeseydi iyi olurdu.Hakemlere selamlar.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Seyfullah
düşük bütçede seçenekler sınırlı bütçeni söylersen ona göre öneri veririz

Top Bottom