Steelseries TusQ alınır mı?

predator

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
Bunu ne için alıcaksın ki. Müşteri hizmetlerinde falan çalışmıyorsan bence mantıksız.

Kulak üstü almanı şiddetle öneririm

Aynı fiyata drop plus var, ama drop plus hakettiğinden pahalı şuan. Başka modeller varsa arkadaşlar önerebilir. Razer Blackshark V2 X bütçenize uyuyorsa onu şiddetle öneririm

Bunu ne için alıcaksın ki. Müşteri hizmetlerinde falan çalışmıyorsan bence mantıksız.
Fps oyuncuları ve telefonumda müzik dinlemek için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı fiyata drop plus var, ama drop plus hakettiğinden pahalı şuan. Başka modeller varsa arkadaşlar önerebilir. Razer Blackshark V2 X bütçenize uyuyorsa onu şiddetle öneririm
Kulaküstü kulaklıklar kafamı ağrıtıyor
Kulak üstü almanı şiddetle öneririm

Fps oyuncuları ve telefonumda müzik dinlemek için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kulaküstü kulaklıklar kafamı ağrıtıyor
Kulakiçi kaliteli kulaklıklar var bunun mikrofonu yüzünden dışarda kullandığında saçma olabilir bence.

Kulakiçi kaliteli kulaklıklar var bunun mikrofonu yüzünden dışarda kullandığında saçma olabilir bence.
Mikrofon çıkartılabiliyor, telefon için 2. dahili mikrofonu var

Alınmaz hocam. Zamanında çok araştırdım. Kimse memnun değil. Onlarca forum gezdim.

HyperX Earbuds kullanıyorum bende sizin gibi kulak üstü kullanmayı sevmediğimden değil ama başka bir nedenden dolayı kulakiçi aldım. Sanırım alınabilicek bu fiyatlarda ki en makul olan kulaklık buydu. Evimde ki Corsair Void Elite ile arasında bayağı fark hissettim. Dc de arkadaşlarımla konuşurken mici orta seviyede ama arkadaşlarımın oyunda duyduğu seslerin bazılarını duyamıyorsun. Normal şartlarda evde böyle şeyler yaşamazdım ama öğrenci evinde earbuds ile bunları deneyimledim. 2. bir seçenek olarak aklında olsun. Ergonomi olarak çok sıkıntılı eğer kulak yapına uymazsa acılar içinde oyun oynayabilirsin.

Biz öneri yapıyoruz, madem bu derece savunacak kadar sevdiyseniz alın o zaman niye soruyorsunuz ??????
Sen biraz agresif bir kardeşsin galiba ben ürünü savunmadım, mikrofonunun çıkartılabildiğini söyledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,747
Üyeler
191,159
Son üye
Nikght
Geri