Neler Yeni

StellSeries Arctis Nova Pro Wireless Xbox Sepette 10.529 TL!! (App'a özel)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Atakan Yılmaz

troken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Fatih
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gökmen Doğan
Xbox versiyonunu kullanıyorum normal versiyondan tek farkı yanında gelen dock, normal dockta 2 adet normal usb type-c çıkışı var (pc, ps5, switch vb ile uyumlu) xbox versiyonunda 1 adet normal usb type-c 1 adet xbox özel çıkışı var o da type-c ve ben switch ile denediğimde xbox çıkışı çalışmamıştı bunu bilerek alın 2 cihazda dock ile kullanmayı düşünüyorsanız.

mertxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
mert
black shark v2 pro xbox vers. aldım adamlar synapse bile koymamış saçma sapan bir şey iade edicem bunun nasıl olduğunu bilmiyorum ama

Eksi_iki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eyyüp Piran
Xbox versiyonunu kullanıyorum normal versiyondan tek farkı yanında gelen dock, normal dockta 2 adet normal usb type-c çıkışı var (pc, ps5, switch vb ile uyumlu) xbox versiyonunda 1 adet normal usb type-c 1 adet xbox özel çıkışı var o da type-c ve ben switch ile denediğimde xbox çıkışı çalışmamıştı bunu bilerek alın 2 cihazda dock ile kullanmayı düşünüyorsanız.
Hem telefon hem pc de kullanabilir miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gökmen Doğan

Eksi_iki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eyyüp Piran
bluetooth ile kullanabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lazım değil, pc ve diğer tüm cihazlar için 1 adet normal type-c çıkışı var sorunsuz kullanılıyor.
Knk fiyatına değer mi alınır mı ya da tavsiye ettiğin bir şey var mı ? Arayıştayım.

M.Barisk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Barış
hem oyun hemde müzik için Sennhesier momentum 4 düşünüyordum ama aklıma bu geldi şimdi

bado6100

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Oz
yaklaşık 1 yıldır xbox versiyonunu PCde kullanıyorum, mükemmel bir kulaklık. Kesintisiz şarj olayı müthiş. Alışınca bırakamazsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
umut
Şuan piyasada alabileceğiniz fiyatına göre en iyi kulaklıklar...
1- StellSeries Arctis Nova Pro kablolu
2-StellSeries Arctis Nova Pro Wireless
İkisinde hem oyun hem müzik kulaklığı...

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gökmen Doğan
Knk fiyatına değer mi alınır mı ya da tavsiye ettiğin bir şey var mı ? Arayıştayım.
Ben bu tak çıkar pil mevzusu için aldım kulaklığa hiç bir zaman kablo takmıyorsun, kulaklıkta kabloya uyuz olduğum için benim için mükemmel kalitesinden de memnunum bir şikayetim yok alalı 2 yıl oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,370
Üyeler
171,017
Son üye
KingCoom
Top Bottom