Her anakartta 3. seviye diye geçmiyor. Mode olarak geçen anakartlar var. Ayrıca S2H' da Load Line Calibration yok ve bu özellik opsiyonel.ClockTuner for Ryzen ile silikonunuzu öğrenip bizimle paylaşır mısın?
@RevDeisDou 'nun hazırladığı ClockTuner for Ryzen rehber yardımı ile yapabilirsin.
Rehber - [Güncellendi]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!
Uygulama Ryzen işlemcinize 1-2 işlem uygulayarak OC kapasitesini öğrenmemizi sağlıyor. Peki bunun için neye İhtiyacımız var: (İndirmek için isimlerine basın) Şartlar: B450 ve üstü anakart gerekir. Bazı B350 anakartlarda çalışmasa bile %85' inde çalışıyor. -Ryzen Master (Kapalı olsa da olur...forum.donanimarsivi.com
Rehberde minnacık bir eksiklik var.
Gigabyte B450M S2H için farklılık var mı bilmiyorum ama başlamadan önce BIOS'dan Load Line Calibration ayarını 3. seviyeye getir.
ClockTuner for Ryzen ile silikonunuzu öğrenip bizimle paylaşır mısın?
@RevDeisDou 'nun hazırladığı ClockTuner for Ryzen rehber yardımı ile yapabilirsin.
Rehber - [Güncellendi]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!
Uygulama Ryzen işlemcinize 1-2 işlem uygulayarak OC kapasitesini öğrenmemizi sağlıyor. Peki bunun için neye İhtiyacımız var: (İndirmek için isimlerine basın) Şartlar: B450 ve üstü anakart gerekir. Bazı B350 anakartlarda çalışmasa bile %85' inde çalışıyor. -Ryzen Master (Kapalı olsa da olur...forum.donanimarsivi.com
Gigabyte B450M S2H için farklılık var mı bilmiyorum ama başlamadan önce BIOS'dan Load Line Calibration ayarını 3. seviyeye getir.
Overclock yaparken ryzen master mı kullanıyoruz yoksa biosdan mı?ClockTuner for Ryzen ile silikonunuzu öğrenip bizimle paylaşır mısın?
BIOS kullanmanız daha sağlıklı RYZEN MASTER BIOS bozuyor.Overclock
Overclock yaparken ryzen master mı kullanıyoruz yoksa biosdan mı?
Bozmuyor. Ben Ryzen Master ile OC yaptım.BIOS kullanmanız daha sağlıklı RYZEN MASTER BIOS bozuyor.
Kandes öyle diyordu, benimkini bozdu.Bozmuyor. Ben Ryzen Master ile OC yaptım.
Tam olarak nasıl bozdu ? Ben stabil bir şekilde kullanıyorum. BIOS kısmında da sorun yok.Kandes öyle diyordu, benimkini bozdu.
UV ayarlarım ve voltajlarım yokmuş gibi davranıyordu işlemci.Tam olarak nasıl bozdu ? Ben stabil bir şekilde kullanıyorum. BIOS kısmında da sorun yok.