hocam pro ile p farkı ne sanırsam bana gelen teklif de pben de rival3 ten geçiyorum şimdi aldım ama pro yoktu p aldım
hocam pro ile p farkı ne sanırsam bana gelen teklif de pben de rival3 ten geçiyorum şimdi aldım ama pro yoktu p aldım
var muhtemelen manyetik şarj tabanı yazıyorbu model indirimde gözüküyor şarj istasyonu var mı bunda
Alıntıyı görüntüle
sanırım bluetooth yokmuş ve 8000hz değil. sensörler aynı. bildiğim kadarıylahocam pro ile p farkı ne sanırsam bana gelen teklif de p
p düştüyse p alın daha sonra pro için de denersiniz diğerini iade edersiniz ben öyle yapacağımhocam pro ile p farkı ne sanırsam bana gelen teklif de p
iade süreçleri muhabbetleri falan nasıl oluyorvar muhtemelen manyetik şarj tabanı yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırım bluetooth yokmuş ve 8000hz değil. sensörler aynı. bildiğim kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:
p düştüyse p alın daha sonra pro için de denersiniz diğerini iade edersiniz ben öyle yapacağım
temu telefonunda artık bırakıyor belli ki. uygulamayı silmeden cache depolama falan hepsini temizle, sonra sil. yüklerkende wifi varsa kapa mobilden yukleyip giriş yap yeni bir hesap olustur.knk biri taktik versin ya alamıyorum hiç bir şekilde
Hocam yeni cihazdan yaptım gene olmadı çözemedim bu işitemu telefonunda artık bırakıyor belli ki. uygulamayı silmeden cache depolama falan hepsini temizle, sonra sil. yüklerkende wifi varsa kapa mobilden yukleyip giriş yap yeni bir hesap olustur.
Ben razer basilisk v2 kullanırken apex aldım bi sorun yaşamadım, basilisk baya büyük bi mouse elimede tam oturmasına ragmen ajazzda sorun yasamadımBen pro almıştım iade ettim. Elim büyük arkadaşlar, youtube'dan biraz izledim de bana göre değil. Tüketim çılgınlığına kapılmışım
farklı hesap, wifi(ip farklı) denemişsindir diye düşünüyorum.Hocam yeni cihazdan yaptım gene olmadı çözemedim bu işi
denedim hocam olmadı .dfarklı hesap, wifi(ip farklı) denemişsindir diye düşünüyorum.
yani aklıma bir tek pc emulatorleri geliyor bunların dısında.denedim hocam olmadı .d