Hocam ben p sipariş ettim de csgo vs oynarken çok fark eder miyim gecikmeyi vs? Veya şuan siparişi iptal etsem kupon kullanım hakkım tekrar gelir mi ?P almak bence mantıklı değil, 1khz 8khz için demiyorum, bluetooth yok. Bi gün mace bağlayacak olsanız yapamazsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 liraya düşüremedim ama çok da uğraşmadım çünkü uygulama sürekli wincredit veriyor. önceki siparişten 1000TL verdi, şimdi bununla 700e pro modeli alsam 1000TL daha veriyor. Başka ne alarak değerlendirilebilir onu düşünüyorum.
X3D işlemcili, 360hz monitörlü sistemin yoksa hissetmezsin dostum 1k 8k farkını. Ki düşük cpulara inanılmaz yük oluyor zaten 8k. Masaüstünde kullanmak için aldıysan hiç dert etme iptale falan gerek yok.Hocam ben p sipariş ettim de csgo vs oynarken çok fark eder miyim gecikmeyi vs? Veya şuan siparişi iptal etsem kupon kullanım hakkım tekrar gelir mi ?
Yok hocam o sistem ne gezer bende .4060+13500hx işlemcili laptop var o kadar güçlü değil zaten.Masaüstü + csgo gibi oyunlarda kullanacağım çoğunlukla.Sadece rekabetçi oyunlarda kablosuz olmasından dolayı 8k vs 1k farkını bariz bir şekilde hisseder miyim diye endişelenmiştim.X3D işlemcili, 360hz monitörlü sistemin yoksa hissetmezsin dostum 1k 8k farkını. Ki düşük cpulara inanılmaz yük oluyor zaten 8k. Masaüstünde kullanmak için aldıysan hiç dert etme iptale falan gerek yok.
yeni hesaba özel değil mi teklif?P almak bence mantıklı değil, 1khz 8khz için demiyorum, bluetooth yok. Bi gün mace bağlayacak olsanız yapamazsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 liraya düşüremedim ama çok da uğraşmadım çünkü uygulama sürekli wincredit veriyor. önceki siparişten 1000TL verdi, şimdi bununla 700e pro modeli alsam 1000TL daha veriyor. Başka ne alarak değerlendirilebilir onu düşünüyorum.
100TL'ye düşürmek öyle. Wincredit tam aksine çok alışveriş yapana çıkıyor sanırım.yeni hesaba özel değil mi teklif?
7 5800x işlemcim var 165 yada 180hz gecmeyi dusunuyorum 1k sıkıntı cıkarır mı?X3D işlemcili, 360hz monitörlü sistemin yoksa hissetmezsin dostum 1k 8k farkını. Ki düşük cpulara inanılmaz yük oluyor zaten 8k. Masaüstünde kullanmak için aldıysan hiç dert etme iptale falan gerek yok.
usta 5600x ve 3060ti var hangi modeli almam lazımX3D işlemcili, 360hz monitörlü sistemin yoksa hissetmezsin dostum 1k 8k farkını. Ki düşük cpulara inanılmaz yük oluyor zaten 8k. Masaüstünde kullanmak için aldıysan hiç dert etme iptale falan gerek yok.
hocam nasıl yaptınız anlatır mısınız?beyler indirim yapabildim düz p almak mantıklı mı
Hocam bu linke tıklayınca instagramdaki reklam postuna atması lazım oradan telefona indirmen lazım.Daha sonra sepete atınca fiyat düşüyor.(Fakat üyeliğinde daha önce alışveriş yapmaman lazım)hocam nasıl yaptınız anlatır mısınız?
Ben beyazı söyledim ama silahıyla arada kalmıştım geldiğinde siyah istersem takas yapabiliriz hocamBen siyahını almıştım beyazını alsam siyahı elden başka birine de satabilirim haberiniz olsun
hocam bu linke tiklayinca 159p modeli cikiyor. Pro modeli cikmasi icin bir cozum varmiHocam bu linke tıklayınca instagramdaki reklam postuna atması lazım oradan telefona indirmen lazım.Daha sonra sepete atınca fiyat düşüyor.(Fakat üyeliğinde daha önce alışveriş yapmaman lazım)