Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

ledunha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Han
beyler indirim yapabildim düz p almak mantıklı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ömer Furkan Yalçın
P almak bence mantıklı değil, 1khz 8khz için demiyorum, bluetooth yok. Bi gün mace bağlayacak olsanız yapamazsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 liraya düşüremedim ama çok da uğraşmadım çünkü uygulama sürekli wincredit veriyor. önceki siparişten 1000TL verdi, şimdi bununla 700e pro modeli alsam 1000TL daha veriyor. Başka ne alarak değerlendirilebilir onu düşünüyorum.

vincent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
t
P almak bence mantıklı değil, 1khz 8khz için demiyorum, bluetooth yok. Bi gün mace bağlayacak olsanız yapamazsınız.

100 liraya düşüremedim ama çok da uğraşmadım çünkü uygulama sürekli wincredit veriyor. önceki siparişten 1000TL verdi, şimdi bununla 700e pro modeli alsam 1000TL daha veriyor. Başka ne alarak değerlendirilebilir onu düşünüyorum.
Hocam ben p sipariş ettim de csgo vs oynarken çok fark eder miyim gecikmeyi vs? Veya şuan siparişi iptal etsem kupon kullanım hakkım tekrar gelir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Hocam ben p sipariş ettim de csgo vs oynarken çok fark eder miyim gecikmeyi vs? Veya şuan siparişi iptal etsem kupon kullanım hakkım tekrar gelir mi ?
X3D işlemcili, 360hz monitörlü sistemin yoksa hissetmezsin dostum 1k 8k farkını. Ki düşük cpulara inanılmaz yük oluyor zaten 8k. Masaüstünde kullanmak için aldıysan hiç dert etme iptale falan gerek yok.

vincent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
t
X3D işlemcili, 360hz monitörlü sistemin yoksa hissetmezsin dostum 1k 8k farkını. Ki düşük cpulara inanılmaz yük oluyor zaten 8k. Masaüstünde kullanmak için aldıysan hiç dert etme iptale falan gerek yok.
Yok hocam o sistem ne gezer bende :giggle:.4060+13500hx işlemcili laptop var o kadar güçlü değil zaten.Masaüstü + csgo gibi oyunlarda kullanacağım çoğunlukla.Sadece rekabetçi oyunlarda kablosuz olmasından dolayı 8k vs 1k farkını bariz bir şekilde hisseder miyim diye endişelenmiştim.

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Yavuz

yeni hesaba özel değil mi teklif?

ledunha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Han
7 5800x işlemcim var 165 yada 180hz gecmeyi dusunuyorum 1k sıkıntı cıkarır mı?

serhat94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
serhat
usta 5600x ve 3060ti var hangi modeli almam lazım

vincent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
t
hocam nasıl yaptınız anlatır mısınız?
Hocam bu linke tıklayınca instagramdaki reklam postuna atması lazım oradan telefona indirmen lazım.Daha sonra sepete atınca fiyat düşüyor.(Fakat üyeliğinde daha önce alışveriş yapmaman lazım)

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Swishhy
Hocam bu linke tıklayınca instagramdaki reklam postuna atması lazım oradan telefona indirmen lazım.Daha sonra sepete atınca fiyat düşüyor.(Fakat üyeliğinde daha önce alışveriş yapmaman lazım)
hocam bu linke tiklayinca 159p modeli cikiyor. Pro modeli cikmasi icin bir cozum varmi

Top Bottom