Ajazz kendi sitesi en detaylı bilgi buyrun
Gelince göreceğiz hocam gelince işini bilen biri içini açıp bakarsa çok iyi olur.Bunlar Nordic MCU olmayan modelleri böyle ucuza koymuş olabilir mi? AJ159 Pro'nun sayfasındaki görselde ise MCU yazmıyor. Kafamda deli sorular :d
Dongle ın çipi olabilir. Bu markada mcu göremedim.
bu hangi mouse için bizim aldığımız değil bir sorun yok değil mi g**te gelmeyelim bir deBunlar Nordic MCU olmayan modelleri böyle ucuza koymuş olabilir mi? AJ159 Pro'nun sayfasındaki görselde ise MCU yazmıyor. Kafamda deli sorular :d
Evet ama yukarıda arkadaş farklı söyledi ona istinaden attımTemu'da da Ajazz ın kendisi yazmış bunu zaten
Son durum güncellemesi ne dünden beri 20 sayfa yazılmış bir şey mi oldu xDBunlar Nordic MCU olmayan modelleri böyle ucuza koymuş olabilir mi? AJ159 Pro'nun sayfasındaki görselde ise MCU yazmıyor. Kafamda deli sorular :d
Dongle ın çipi olsa düz modelde 2 fotoğrafta da Telink yazıyor. Düz modelin Telink olduğu kesin fakat Apex ve Pro modelin Royuan mı yoksa Nordic mi olduğu belli değilDongle ın çipi olabilir. Bu markada mcu göremedim.
Hiçbişi olmadı aynı devamSon durum güncellemesi ne dünden beri 20 sayfa yazılmış bir şey mi oldu xD
Doğru diyorsun ama mcu controller diye geçer normaldeDongle ın çipi olsa düz modelde 2 fotoğrafta da Telink yazıyor. Düz modelin Telink olduğu kesin fakat Apex ve Pro modelin Royuan mı yoksa Nordic mi olduğu belli değil
Mculae karıştı iyice onu kontrol ediyoruzbeyler problem ne pro modeli için mi konuşuluyor
tezgah tezgah2 tane toplam 800 TL'ye AJ159MC diye bir şey aldım 3338 sensörlü 400 ıps, 16000 dpı diyor. Hıyar çıkmaz umarım.
Alıntıyı görüntüle
Bunlar Nordic MCU olmayan modelleri böyle ucuza koymuş olabilir mi? AJ159 Pro'nun sayfasındaki görselde ise MCU yazmıyor. Kafamda deli sorular :d