Şimdi dolandirildik mi. Diğer mcu kötü mü mouseden anlamıyorumAlıntıyı görüntüle
Altta yazan yazı dikkatimi çekti. "Farklı üretim partilerinden dolayı, ürünün bazı ayrıntılarında küçük farklılıklar olabilir. Bu durumun önceden bildirilmeden farkında olmanız önemle rica olunur." yazıyor
Mcu kötü bence.Şimdi dolandirildik mi. Diğer mcu kötü mü mouseden anlamıyorum
Neye göre kötü mesela hocam. Bu fiyat bandına göre mi yoksa kiyasladiklari a950 proya gore falan mı?Mcu kötü bence.
Tezgah lan buAlıntıyı görüntüle
Altta yazan yazı dikkatimi çekti. "Farklı üretim partilerinden dolayı, ürünün bazı ayrıntılarında küçük farklılıklar olabilir. Bu durumun önceden bildirilmeden farkında olmanız önemle rica olunur." yazıyor
iptal ediyim miMcu kötü bence.
Katılıyorum.Eğer MCU Nordic değilse Pro yu da geri yollarım almam bu fareyi.
Dediğime geliyor gibi. MCU'su kötü olan modelleri ucuzdan verdiler gibi. İşin pislik tarafı bu mesajdaki tablo AJ159 Pro Temu sayfasında yok, Temu'daki Pro'nun sayfasında MCU modeli yazmıyorAlıntıyı görüntüle