bana geldi cevapBen elemana İngilizce sordum, sorunu satıcıya yönlendirdik dedi cevap bekliyom hala :d
Dayı hoşgelmişsenkendı sıtesınde 46$ + vergi + kargo + 30$ustu oldugu ıcın gumrukleme maliyeti
temuda vergi kargo hersey içinde. konuyu fiyatı carpıtma on tane mouse aldın dıye
Apex i iade edeyimmi 2 adet apex almistimValla edemiyoz proda durum belli değil ama apexteki mcu royuan gibi kesin şekilde.Pro sağolsun kargoya gittiği için iade olmuyor gelince biz bakcaz artık hangi mcu var diye royuan varsa temuya söyleriz para iadesi versin.
Nötr kalmalısın daha ucuza apex satıldı ama çin malı anakartı varŞimdi apexi kacirdigik icin uzulmelimiyim sevinmelimiyim
et çabukApex i iade edeyimmi 2 adet apex almistim
Et bence beyaz renk dimi?Apex i iade edeyimmi 2 adet apex almistim
Valla 1k hızda kullanınca problem çıkmıyor demiş adam redditte 4k ve 8k kullanınca sorun çıkıyormuş.Siz bilirsiniz yani 4k 8k kullanmam derseniz problem çıkmaz gibi geriye kalan her şey aynı diye biliyorum benApex i iade edeyimmi 2 adet apex almistim
Evet beyaz da cidden edimmi iptalEt bence beyaz renk dimi?
tekarardan gelir bence adamlar satıcısı zaten direkt bak kaç gün oldu sürekli pro modeli ara ara yenileniyorŞimdi apexi kacirdigik icin uzulmelimiyim sevinmelimiyim