Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
eyyüb

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
Hocam şöyle, alınan ürünün gümrük vergisi hariç fiyatının 30 euroyu geçmemesi lazım. Temu bu durumu da maksimum 1090tllik ürün alabilirsin diyerek garantiye alıyor, anladığım kadarıyla
Ben dahil diye biliyorum ancak emin değilim

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
8k ile 1k arasındaki fark nedir arkadaşlar tam olarak

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
8khz 360hz üstü monitör üstü kullananlar için farkedebilir etki yaratacaktır. ekstra olarak işlemcine daha fazla yük bindiğinden işlemci gerektiren oyunlarda fps düşebilir.
Alıntıyı görüntüle
E hacı madem 8k 360 hz bir monitörde fark hissedilecekse millet ne sanki yangından mal kaçırır gibi 8k kanka 8 k yetiş koş yaptı onu anlamadım. Bende aldım ama benim kablosuz ve şarj istasyonlu olması cezbetti. Şimdi biz bunu 8k değilde 1k da kullanabiliyor muyuz peki ? yoksa direkt 8k mı kullanılacak

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Semih
E hacı madem 8k 360 hz bir monitörde fark hissedilecekse millet ne sanki yangından mal kaçırır gibi 8k kanka 8 k yetiş koş yaptı onu anlamadım. Bende aldım ama benim kablosuz ve şarj istasyonlu olması cezbetti. Şimdi biz bunu 8k değilde 1k da kullanabiliyor muyuz peki ? yoksa direkt 8k mı kullanılacak
Bu fiyata içinde şarj istasyonu var, tri-mode bağlantı seçeneği mevcut ve 8k dongle olmasının yanında donanım olarak f/p en iyi özelliklere sahip olan mouselardan biri olduğu için de bu kadar ilgi çektiğini düşünüyorum, almışken teknik açıdan en iyisi olsun ister insan ister istemez. Bir diğer öne çıkan özelliğinin Nordic MCU'ya sahip olması olduğunu düşünüyorum. Sorunuza gelecek olursam yazılım üzerinden 1kya ayarlayabiliyorsunuz, sıkıntı yok o noktada. Ha teknik özellikler iyi ama bağlantı sorunu ya da ne bileyim malzeme kalitesizliği gibi sorunlar çoğu teknolojik alet gibi olabilir, onu gelince test edeceğiz artık :d

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
Bu fiyata içinde şarj istasyonu var, tri-mode bağlantı seçeneği mevcut ve 8k dongle olmasının yanında donanım olarak f/p en iyi özelliklere sahip olan mouselardan biri olduğu için de bu kadar ilgi çektiğini düşünüyorum, almışken teknik açıdan en iyisi olsun ister insan ister istemez. Bir diğer öne çıkan özelliğinin Nordic MCU'ya sahip olması olduğunu düşünüyorum. Sorunuza gelecek olursam yazılım üzerinden 1kya ayarlayabiliyorsunuz, sıkıntı yok o noktada
Gecikme minimumda olmasi icin bt degilde dongle ile baglanmak gerekiyor bunada wriless deniyor yanlis miyim ?

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Semih
Gecikme minimumda olmasi icin bt degilde dongle ile baglanmak gerekiyor bunada wriless deniyor yanlis miyim ?
Aynen hocam, bluetooth ve 2.4g dongle bağlantı seçenekleri kablosuz olarak geçer. Aralarından en az gecikmeyi sağlayan kablosuz bağlantı yöntemi ise 2.4g dongle ile yaptığınızdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
enes hünkar
yazılımdan istediğin gibi ayar yapabilirsin. 8khz dışında iyi bir mcu ve dock a sahip olmasından dolayı bu kadar sattı kısaca f/p bir üründü. ben 4khz de kullanmayı düşünüyorum.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre

Robius

80+ Bronze
Bunun bir üstü olan Apex modeli de gelir mi acaba?

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
asemo boa
kablolu kablosuz 5k butce ile hangi fareyi alabilirim ? razer v3 pro ya da superlight2 var aklımda

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom