SadeceSeyf
80+ Gold
İnşallah dün ona baktım yok daBunun bir üstü olan Apex modeli de gelir mi acaba?
İnşallah dün ona baktım yok daBunun bir üstü olan Apex modeli de gelir mi acaba?
Dock dediğim şarj istasyonu evet. Mcu ise bilgisayara veri ileten sensör. Kalitesi ne kadar iyi olursa gecikme ve yüksek khz lerde stabilitesi kararlı olur.Mcu ve dock nedir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dock dediginiz sarj istasyonu ve dongle girdiği sanirim
Kalan model alınır mı?Dock dediğim şarj istasyonu evet. Mcu ise bilgisayara veri ileten sensör. Kalitesi ne kadar iyi olursa gecikme ve yüksek khz lerde stabilitesi kararlı olur.
mcu,switchleri,scroll tekerleği, 8khz desteklememesi ve bt a sahip olmaması farkları var. pek bir fiyat avantajı kalmıyor temel modelin ben almazdım.Kalan model alınır mı?
Ak820 max ne kadardiAjazz bu aralar özellikleri fiyatına göre çok iyi ürünler koyuyor Temu'ya bi Ak820 Max bir de bu bakalım daha neler girecek .
1500 e aldım bazı azınlık kupon çıktı 1300 e aldıAk820 Max ne kadardı ki indirim demişsiniz
Çözmediyseniz yardımcı olayım.Çözümü biliyorsan söylesene hocam
Teşekkür ederimmcu,switchleri,scroll tekerleği, 8khz desteklememesi ve bt a sahip olmaması farkları var. pek bir fiyat avantajı kalmıyor temel modelin ben almazdım.
Valla ilk 1 ay normal kullandım klavyeyi sonra kendiliğindenmi değişti ben garip bi kombomu yaptım veya kardeşim rasgele tuşlaramı bastı bilemiyorum fn olmadan f yapmıyor pıç klavye @ işaretide yapamıyorum alt windows tuşu olarak çalışıyor diğer tuşlar normalÇözmediyseniz yardımcı olayım.
Klavyeniz mac mode'a geçmiş. Fn+s'ye basıp veya basılı tutup dener misiniz?Valla ilk 1 ay normal kullandım klavyeyi sonra kendiliğindenmi değişti ben garip bi kombomu yaptım veya kardeşim rasgele tuşlaramı bastı bilemiyorum fn olmadan f yapmıyor pıç klavye @ işaretide yapamıyorum alt windows tuşu olarak çalışıyor diğer tuşlar normal
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ajazz 820 pro bu arada klavye