Amd34
80+ Silver
Elinde ki mouse iyi gerek yok bence ama yedek olsın diye alacaksan bu fiyata bulman zor alınırdareu a950 pro 4k var alınır mı sizce ?
Elinde ki mouse iyi gerek yok bence ama yedek olsın diye alacaksan bu fiyata bulman zor alınırdareu a950 pro 4k var alınır mı sizce ?
Sabah sabah koptum Allah razı olsunAlıntıyı görüntüle
Ağzından kaçırdı valla yakaladım.
Stok gelmiş beyler bende çektim şimdi elinizi çabuk tutunÜrün Linki:AJAZZ AJ159 Pro Tri-Mode Gaming Mouse
Arkadaşlar herkese selamlar;
Nordic MCU,
PAW 3395 Sensör,
Huano Green Shell White Dot Transparent Switch,
Beraberinde gelen şarj istasyonu ve built-in 8k dongle (doğru ürün seçeneğini seçmeniz lazım) ile güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Gümrük vergisiyle beraber 1405 tl ödedim. Gelince de yorumlarımı paylaşacağım.
Doğru ürün seçeneğinden kastım şu ikisidir, biri beyaz diğeri siyah:
Alıntıyı görüntüle
AJ159 Modelleri Arasındaki Farkı Gösteren Tablo:
Alıntıyı görüntüle
Bana 1405e patladı gümrükte sorun olur mu?Hocam ben sipariş verdim saat gece 4 te 20 stok geldi 1229 TL tuttu her şey dahil gümrükte patlamayız inşallah ne diyorsun varmı bir fikrin?
Olmaz. Ürünün vergisiz ve kargosuz fiyatının 30 Euro'yu geçmemesi lazım. Zaten 30 Euro'dan fazla değeri olan 1090 TL'nin üzerinde bir siparişi TEMU'dan veremezsin. Ödeme ekranına giderken uyarı verir.Stok gelmiş beyler bende çektim şimdi elinizi çabuk tutun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana 1405e patladı gümrükte sorun olur mu?
Gümrük vergisini ödedin hocam sonuçta, sorun olmaz rahat ol. Hayırlı olsun şimdidenHocam ben sipariş verdim saat gece 4 te 20 stok geldi 1229 TL tuttu her şey dahil gümrükte patlamayız inşallah ne diyorsun varmı bir fikrin?
Nerede daha ucuz hocamApex daha ucuz çıktı komedi ya
Hani?Apex daha ucuz çıktı komedi ya
NerdeApex daha ucuz çıktı komedi ya
nerde yok?Apex daha ucuz çıktı komedi ya