BatuhanKLC
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 856
Kötü kaçırdık , güzel sistem toplama videosu çekilirdi bu karta . Alanlara hayırlı olsun.
Bedavaya bu kartı bulmuşsun diğerini iptal et 1600 yanına kar kalsınŞimdi akıl verin arkadaşlar ne yapayım dün 8300 e 6600 xt gaming x sipariş vermiştim bugünde bu dual î aldım duali alıp satimmi yoksaa duali kullanıp gaming x î iptal mi edeyim
İptal eden olacaktır bence F5 Atın.Yetişemedik abi
1 saat durdu neredeyseYetişemedik abi
Bir buçuk saat durdu ürünYetişemedik abi
Bu yazdığında ciddiysen teknoloji ile işin olmamalı.Para yok diye ağlarlar ama düşünmeden 7k bayılırlar.Sonrada bu ülke niye böyle...
peki duali 8300 e satsam şimdiki aldığım dual fiyatına gaming x gelmiş olurBedavaya bu kartı bulmuşsun diğerini iptal et 1600 yanına kar kalsın
dışarıdaydım şimdi geldim eveBir buçuk saat durdu ürün![]()
İyi aldik
Onu iptal eden çıkmaz benceİptal eden olacaktır bence F5 Atın.
Rtx3060 olsa satardın ama 6600 serisinin alıcısı az. 7500tl ye satarsın.4 tane çektim hocam eyvallah bunu 8000 TL den satarım eyvallah
bakmazken gelir hep şansa bakBir buçuk saat durdu ürün![]()
Bende almamayı tercih ettim. Fiyat normal diyorsun dinlemiyorlarAlabiliyordum almadım direkt f/p sistem olarak almayı tercih ediyorum, bu arada millet bas bas bağrıyor fiyatlar şişik düşecek diye, az indirimde ayağa kaldırıyorsunuz herkesi size müstehak bu fiyatlar, satıcılar haklı kitleye karşı.