Yardım Stress testi ayarları

mustafak0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
680
Burdan hangi ayarları seçmeliyim ve ne kadar süre açık tutmalıyım.

Burdan hangi ayarları seçmeliyim ve ne kadar süre açık tutmalıyım.

Hocam ram,gpu,cpu hepsini belli aralıklarda 5 dk boyunca test ederen iyi olur yada 10 dk'da yapabilirsin

Bu yazılımı kullandım beğenmedim. Hem arayüzü basit değil hem test olarak kötü seçim.

Bence İşlemci testi için Prime95 ekran kartı içinde Furmark yazılımını kullanın.

Bu yazılımı kullandım beğenmedim. Hem arayüzü basit değil hem test olarak kötü seçim.

Bence İşlemci testi için Prime95 ekran kartı içinde Furmark yazılımını kullanın.
Hocam onları indirdim bunu indirin dediler daha iyi diye ayarları ve nasıl yapıcağımı söylerseniz sevinirim.

Bu indirdiğin yazılım çok eski. AİDA 64 bahsetmiyor diğeri ekran kartı stress testi yazılımı. AİDA 64 kötü onun yerine OCCT var alternatifi hatta daha iyisi.

Benim tavsiyem Prime95 ve Furmark. Bunun daha iyi olduğunu söyleyen kişiler sadece bunu kullanmış olabilir.

Bu indirdiğin yazılım çok eski. AİDA 64 bahsetmiyor diğeri ekran kartı stress testi yazılımı. AİDA 64 kötü onun yerine OCCT var alternatifi hatta daha iyisi.

Benim tavsiyem Prime95 ve Furmark. Bunun daha iyi olduğunu söyleyen kişiler sadece bunu kullanmış olabilir.
İlk önce bunları yapıp yaptıktan sonra silip sizin dediklerinizi indirip yapsam ne zararı olur

Ama yazılımı kullanmayı çok istiyorsanız bu kare yaptığım ayarları full çekin hepsini. Anti-aliasing dahil her şeyi. Ekran kartını yüke sokarsınız. Çözünürlüğü sisteminize uygun dursun.

1600087313238.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk önce bunları yapıp yaptıktan sonra silip sizin dediklerinizi indirip yapsam ne zararı olur
Yazdım bakabilirsiniz. Zararı olmaz. Sadece sizin iyliğiniz ve başarılı gerçek bir test yapmanız için söyledim.

Geri