🔥İndirim Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 457,41 TL

Bu ürün alınmaz dostum fanları 90mm haliyle küçük bir soğutucu.
Gm-420 modeli 165w Tdp sunarken, 12cm M4-12XPRO 130 TDP soğutma sunuyor. Çin malı dandik ürünler olduğunu düşünüp bu değerlerden 50 watt filan çıkarırsanız işlemcinize yeter mi çözersiniz.

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
5600 için yeterli olur mu. Valoda 82 derecelere çıkıyor. 65 derece olsa harika olacak
Ben aylardır kullanıyorum boşta 35 40 oluyor orta hafif işlerde 45 felan yükte en fazla 60 derece gördüm mx-6 termal macun kullanıyorum.

hocam bened 5 5600 ile kullanacapım ama interde montaj kısmında çok zor takıldıgını hatta klipselerin yetişmediği felan söyleniyor dogru mudur
Bu eski tip montaj o yüzden önce mandalsız tarafı geçirip daha sonra diğer tarafa metal kısmı itip aşağı doğru bastırıyorsun. Ayaklara geçince mandallı kısmı sıkıyorsun. Basit ama ilk defa yapan için biraz bulmaca gibi. YouTube da videosu vardır mutlaka

hocam bened 5 5600 ile kullanacapım ama interde montaj kısmında çok zor takıldıgını hatta klipselerin yetişmediği felan söyleniyor dogru mudur
Bende 5600 kullanıyorum da aynen biraz zor takılıyor yani yetişir bence. Sadece zor takıldığı için banada ilk başta olmaz gibi gelmişti ama gayet tam oturdu.şimdi aylardır sorunsuz kullanıyorum sadece macunu yenilediğim zaman çıkar tak yaptım.

Bu tarz mandallı soğutucular çok sıkıntılı, özellikle çıkarması(AM4) çünkü çıkarırken işlemci de beraberinde geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri