Kaç derecelerde geziniyor yükte bilginiz var mı? Birde termal macun çıkmıyor değil mi?Evet soğutur.
60-75 derece arasında geziyor. Evet macun çıkıyor. Yazında çok nadir sağlam sıcaklıklarda 80 dereceleri görebilirsiniz. Gayet normal.Kaç derecelerde geziniyor yükte bilginiz var mı? Birde termal macun çıkmıyor değil mi?
Gereksiz takması zor bir alet keşke 500 tl fazla verip vidali bir şey alsaydım x123 var bende deşunu takmak o kadar zor ki, işlemci yuvası kırılacak diye korkuyorum. ama fiyat performans ürün o ayrı. ve benim beceriksizliğimde var
Evet evet takabilirsin.@Bünyamina hocam i5 3470 ile de uyumlu mudur acaba bilginiz var mı? Özelliklerinde tüm soketler için uygun yazmışlar ama emin olmak için size de sorayım dedim.
Hocam son olarak çıkan macunun markası varmı biraz götürse yeterli60-75 derece arasında geziyor. Evet macun çıkıyor. Yazında çok nadir sağlam sıcaklıklarda 80 dereceleri görebilirsiniz. Gayet normal.
Markası pek önemli değil önemli olan iletim değeri , bu soğutunun içindeki macunun iletim değeri 1.5 birimini unuttum vasatın üstü bir macun.Hocam son olarak çıkan macunun markası varmı biraz götürse yeterli
testlerde max 65 gördüm occt testinde 15 derece farketti geçen oc yaptım pbo 73 üstünü görmedim akıyooo akııyooooaynı şekil hocam bende 5600 için x123 kullanıyorum en baba oyunda maksimum gördüğüm sıcaklık 70
valla fanı tam kapatamıyorum ama 200 rpme düşürebiliyorum. sıcaklığa göre hızlanıyor ama full sesi bile duyulmuyo gerçekten.PWM var mı yok mu?Bir bilgi bulamadım da.Eğer boştayken veya yükteyken tam performansta çalışıyorsa biraz baş ağrıtabilir
Hiç yoktan iyidir mantığıyla kullanılmasını doğru buluyorum. En azından 2gram mx-4 alsan 200tl ye yakın para vereceksin Soğutucu zaten kaç lira.Markası pek önemli değil önemli olan iletim değeri , bu soğutunun içindeki macunun iletim değeri 1.5 birimini unuttum vasatın üstü bir macun.