O zaman 100-200 lira için 1 ay beklemeye gerek yok bencezor hocam ama muhtemel.
Hatta aynı olur bence, dolar 8 i geçer zatenO zamana kadar dolar artarsa o sıra indirime gireceği için şu anki fiyatlarla çok çok yakın olabilir.
olsun ne kaybedersinki ? cebinden para mı gidecek ? Hayır. Hatta belkide dolar düşecek(bu gidişle zor olsada) ben bekleme taraftarıyım sizide bilgilendirmek istedim sadece....O zamana kadar dolar artarsa o sıra indirime gireceği için şu anki fiyatlarla çok çok yakın olabilir.
tabii ki olurBen bu hafta PC yi alıcam büyük ihtimal, hem hazır babamı da ikna ettim, efsane cuma gelene kadar fikrinden vaz bile geçebilir, efsane cumada da ram ve harddisk alırım artık, mantıklı olur mu?
Knk valla kaç aydır bekliyorum hayalime kavuşmak için, 1 ay o kadar uzun bir süreymiş gibi geliyor ki, daha fazla bekleyemiyeceğim yanitabii ki olur
sende haklısın al gitsin kardeşimKnk valla kaç aydır bekliyorum hayalime kavuşmak için, 1 ay o kadar uzun bir süreymiş gibi geliyor ki, daha fazla bekleyemiyeceğim yani
kara cumada öyleleri olmuyor ya şu andada incehesap ve itopya şu an öyle yapıyor mesela.600tl lik ürüne 1200tl yazarak ustünü çizip %50 indirim diye satan satıcılar: hehehee
Forumda satış yasakArkadaşımda da 3 sistem var delta spec kasalı satıyormuş isteyen varsa izmir elden teslim yardımcı olayım
up up upEvet şu an bilgisayar almanızı önermiyorum 1 ay sonra kara cuma var 1 ay daha dişinizi sıkıp daha güzel bir bilgisayara aynı fiyatla sahip olabilirsiniz. Şimdi dolar o zamana artar diyen arkadaşlar olucak artarsa
yine zarara girmezsin en kötü aynı fiyata alırsın. BEKLEYİN boşuna cebinizden para gitmesin daha güzellerini alırsınız.... Teşekkürler.
up yazarsanız sevinirim herkes görsün herkes faydalansın..