Çikohan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5,318
- İsim
- dd
Kral 2. söyleyişim, ben yaptığın sistemler alınmaz vs. demedim. Arkadaş diğer kanallar kullandığında sorunlu, sen kullandığında eleştirmiyor. Benim takıldığım yer burası. Demek istediğini anladım. Örneğin DA-2 sistem. SSD Kronik sorunlu, anakartta en kötü B450 anakartlardandır. Ama 2000₺ indirim olduğu gerçeğide değişmez. Benim zaten burada demek istediğim şey @DonanımFikir'eydi.Dostum ürün fiyatına göre değerlendirilir o sağladığım indirimle aradaki fiyat farkına 2 adet 512GB Samsung M2 SSD alınıyor. Ve ben yine söylüyorum Adata bizzat bana sorunlu seriyi kaldırdık dedi ama siz bana dediniz ki "biz bu SSD'yi istemiyoruz" ok ben de artık kullanmıyorum kullanırsam gel bana bu uyarıyı yap. Ama indirim aksine 500TL zam ile size sistemi full Strix yapıp SSD'yi çok rahat Samsung yaparım, peki böyle bir algı varken bu adalet mi? değil. Ben bilmiyor muyum 5000'lik sistemi 6000'e kurmasını amacım siz bu Dolar stok skıntısında biraz rahatlayın ve sözümü de her zaman tuttum. 2 sene önce A320'nin dönemi bitti ben bu kanala daha A320 sokmam dedim sokmadım bu konu da kendimden çok emin birisiyim skıntı yok