Neler Yeni

Şu an Fiyat Performans Sistemlerin Fiyat Performans Olmaması

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Dostum ürün fiyatına göre değerlendirilir o sağladığım indirimle aradaki fiyat farkına 2 adet 512GB Samsung M2 SSD alınıyor. Ve ben yine söylüyorum Adata bizzat bana sorunlu seriyi kaldırdık dedi ama siz bana dediniz ki "biz bu SSD'yi istemiyoruz" ok ben de artık kullanmıyorum kullanırsam gel bana bu uyarıyı yap. Ama indirim aksine 500TL zam ile size sistemi full Strix yapıp SSD'yi çok rahat Samsung yaparım, peki böyle bir algı varken bu adalet mi? değil. Ben bilmiyor muyum 5000'lik sistemi 6000'e kurmasını amacım siz bu Dolar stok skıntısında biraz rahatlayın ve sözümü de her zaman tuttum. 2 sene önce A320'nin dönemi bitti ben bu kanala daha A320 sokmam dedim sokmadım bu konu da kendimden çok emin birisiyim skıntı yok
Kral 2. söyleyişim, ben yaptığın sistemler alınmaz vs. demedim. Arkadaş diğer kanallar kullandığında sorunlu, sen kullandığında eleştirmiyor. Benim takıldığım yer burası. Demek istediğini anladım. Örneğin DA-2 sistem. SSD Kronik sorunlu, anakartta en kötü B450 anakartlardandır. Ama 2000₺ indirim olduğu gerçeğide değişmez. Benim zaten burada demek istediğim şey @DonanımFikir'eydi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,766
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Kral 2. söyleyişim, ben yaptığın sistemler alınmaz vs. demedim. Arkadaş diğer kanallar kullandığında sorunlu, sen kullandığında eleştirmiyor. Benim takıldığım yer burası. Demek istediğini anladım. Örneğin DA-2 sistem. SSD Kronik sorunlu, anakartta en kötü B450 anakartlardandır. Ama 2000₺ indirim olduğu gerçeğide değişmez. Benim zaten burada demek istediğim şey @DonanımFikir'eydi.
bak abdullah abi ,c4 dediğiniz Powerboost psu ile sistem topladı
Sisteminlerinde kullandığı toshiba m2ssd 2 3 ay kullanmama rağmen %97 ömrü yani hızlı tükeniyor ömrü
Abdullah abiyi hiç eleştirmeyeceğim anlamına gelmez yani.
Bu aradada haklısın

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Ya bunu bu kadar niye kafaya takıyorsun gül geç allahım ya :d
Sen gibi göstermiyorum, yazdığım yazıyı sildim. Bu kadar alınman gereken bir şey de yok ortada halbuki.

İyi forumlar.
O kişi ben değilim de ondan o kişiyi ben gibi gösteriyorsunuz ve bu konuyu okuyan herkes benim olduğunu sanacak o yorumu yazanın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen gibi göstermiyorum, yazdığım yazıyı sildim. Bu kadar alınman gereken bir şey de yok ortada halbuki.

İyi forumlar.
O yorumu da kaldırmanı istiyorum.

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
bak abdullah abi ,c4 dediğiniz Powerboost psu ile sistem topladı
Sisteminlerinde kullandığı toshiba m2ssd 2 3 ay kullanmama rağmen %97 ömrü yani hızlı tükeniyor ömrü
Abdullah abiyi hiç eleştirmeyeceğim anlamına gelmez yani.
Bu aradada haklısın
Onu bilmiyordum, sistemin linkini atar mısın? Bu arada MD-2 sistemde olan PSU'da çok iyi değildi. (Elite V3)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Onu bilmiyordum, sistemin linkini atar mısın? Bu arada MD-2 sistemde olan PSU'da çok iyi değildi. (Elite V3)
MD1* ve o kadar mucize bir fiyata sahip sistemin içinden PSU çıktığına dua et ona rağmen Cooler Master seçtik en azından bir sorun olursa daha rahat hizmet alırsınız ki PSU'dan sorunlu geri dönüş almadık :)

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,766
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
ama bütçe düşük olduğu için koymuştur büyük ihtimal
ve Eski bir video ,o zamanki fsp gibi kaliteli markalar ile powerboost psuların fiyat farkı fazla olabilir belki o yüzden koymuştur diye tahmin ediyorum

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
MD1* ve o kadar mucize bir fiyata sahip sistemin içinden PSU çıktığına dua et ona rağmen Cooler Master seçtik en azından bir sorun olursa daha rahat hizmet alırsınız ki PSU'dan sorunlu geri dönüş almadık :)
Hayır fiyatına göre zaten çok iyi bir sistemdi. Ama yinede PSU çokda iyi değildi, bir Spec Delta olsaydı tadından yenmezdi. Ama yinede çok iyi bir sistem olduğu gerçeğinide değiştiremez.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,926