Neler Yeni

Şu an Fiyat Performans Sistemlerin Fiyat Performans Olmaması

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Herkes şöyle bir F/P olmayan sistemleri bir satın alsın "üfff ne manyak sistem yapmışsınız daha iyisi yok diyenler bir alsın" ben sonra yapıcam hass kemik tayfam kullansın diğerleri kullansın istemiyorum şahsen. Ama tarih veremem beni beklemeyin :) :) :)
O zaman Rtx 3070 li sistem ilk etapda gelmeyecek mi seni beklerken yaşlanıyoruz reis.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ama Abdullah abi sorunsuz ssd kullanıyor. :cool:
Büyük bir indirim fırsatı ile gelirse kullanmaya devam edebilirim ama siz istemiyorsunuz diye SSD listemden çıkarttım! ve unutma son yaptığım sistemde +500 TL zam yoktu 1500TL indirim vardı aradaki toplam fark 2000TL. Şimdi ne yapıyoruz biliyor musun? elimizi kalbimize götürüp azıcık vicdanımız var mı diye kontrol ediyoruz...

Kattemaks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Arif
Sistem toplayacak misin? Elime para geçti günlerdir araştırıyorum fakat gönül rahatlığıyla alınacak sistem yok. Da-3' kaçırdığım için çok üzülüyorum. En azından forum üyelerin için biraz çitlat, paramızı gidip bu saçma sistemlere harcamayalim. @Abdullah Hacıgül

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Büyük bir indirim fırsatı ile gelirse kullanmaya devam edebilirim ama siz istemiyorsunuz diye SSD listemden çıkarttım! ve unutma son yaptığım sistemde +500 TL zam yoktu 1500TL indirim vardı aradaki toplam fark 2000TL. Şimdi ne yapıyoruz biliyor musun? elimizi kalbimize götürüp azıcık vicdanımız var mı diye kontrol ediyoruz...
Ben sizin indirimli sistem yapmadığınızı falan mı söyledim? Arkadaşlar sistemi alıp en azından anakartı, ssd'yi satar. Kendilerine aynı paraya üstüne bir 100-200₺ ekleyip daha iyi anakart, ssd alırlar. Burada yaptığınız indirime hiç bir lafım yok. Ama arkadaşın diğer kanallar sorunlu ssd kullanıp F/P sistem çıkardıklarını sanıyorlar diyor. Ama size bu konu hakkında herhangi bir eleştride bulunmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,329
Üyeler
168,121
Son üye
tarakotaa
Top Bottom