The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
EywSende mi gold oldun looo ?
Hayırlı Olsun.
EywSende mi gold oldun looo ?
Hayırlı Olsun.
Kanka Onda SSD Yok.*4700
O zaman Rtx 3070 li sistem ilk etapda gelmeyecek mi seni beklerken yaşlanıyoruz reis.Herkes şöyle bir F/P olmayan sistemleri bir satın alsın "üfff ne manyak sistem yapmışsınız daha iyisi yok diyenler bir alsın" ben sonra yapıcam hass kemik tayfam kullansın diğerleri kullansın istemiyorum şahsen. Ama tarih veremem beni beklemeyin![]()
![]()
![]()
Bunu ödemeye zorunlu olanlar varVatanda her parça için +100TL Ödüyorsun zaten.
Eeee ben onlara bişey dedimmi?Bunu ödemeye zorunlu olanlar var![]()
100den fazla ödüyorsun.Vatanda her parça için +100TL Ödüyorsun zaten.
Ben Sana Bir Yanlışın Var Demedim.Eeee ben onlara bişey dedimmi?
Büyük bir indirim fırsatı ile gelirse kullanmaya devam edebilirim ama siz istemiyorsunuz diye SSD listemden çıkarttım! ve unutma son yaptığım sistemde +500 TL zam yoktu 1500TL indirim vardı aradaki toplam fark 2000TL. Şimdi ne yapıyoruz biliyor musun? elimizi kalbimize götürüp azıcık vicdanımız var mı diye kontrol ediyoruz...Ama Abdullah abi sorunsuz ssd kullanıyor.![]()
Yani vatanın öyle olması bizleride üzüyor mesela elden almak istiyorsun kargoyu beklemek istemiyorsun ama internette daha ucuz yani anlıyor musun.Ben Sana Bir Yanlışın Var Demedim.
Kazık Yiyenlere Üzülüyorum Anlamında.
Ben sizin indirimli sistem yapmadığınızı falan mı söyledim? Arkadaşlar sistemi alıp en azından anakartı, ssd'yi satar. Kendilerine aynı paraya üstüne bir 100-200₺ ekleyip daha iyi anakart, ssd alırlar. Burada yaptığınız indirime hiç bir lafım yok. Ama arkadaşın diğer kanallar sorunlu ssd kullanıp F/P sistem çıkardıklarını sanıyorlar diyor. Ama size bu konu hakkında herhangi bir eleştride bulunmuyor.Büyük bir indirim fırsatı ile gelirse kullanmaya devam edebilirim ama siz istemiyorsunuz diye SSD listemden çıkarttım! ve unutma son yaptığım sistemde +500 TL zam yoktu 1500TL indirim vardı aradaki toplam fark 2000TL. Şimdi ne yapıyoruz biliyor musun? elimizi kalbimize götürüp azıcık vicdanımız var mı diye kontrol ediyoruz...