Neler Yeni

Şu an Fiyat Performans Sistemlerin Fiyat Performans Olmaması

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,766
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
SU630?
evet o sorunlu ssd diye duydum
@Çikohan

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
1603542402729.png

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Abi yine söyleyeceğim senin sistemlerde kusur bulmuyorum ama çalıştığın firmaların müşteri hizmetleri rezalet. Bir sürü kanıt sunabilirim. Örneğin ben 1 yıldır uğraşıyorum THH'ye başvurdum onun bile THH ücretini firma ödemiyor. Müşteri hizmetleri iyi olarak GameGaraj ve Sinerji ile çalışsan çok daha memnun olur insanlar. Her sistem konusuna yazmaktan sıkıldım artık.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben sizin indirimli sistem yapmadığınızı falan mı söyledim? Arkadaşlar sistemi alıp en azından anakartı, ssd'yi satar. Kendilerine aynı paraya üstüne bir 100-200₺ ekleyip daha iyi anakart, ssd alırlar. Burada yaptığınız indirime hiç bir lafım yok. Ama arkadaşın diğer kanallar sorunlu ssd kullanıp F/P sistem çıkardıklarını sanıyorlar diyor. Ama size bu konu hakkında herhangi bir eleştride bulunmuyor.
Dostum ürün fiyatına göre değerlendirilir o sağladığım indirimle aradaki fiyat farkına 2 adet 512GB Samsung M2 SSD alınıyor. Ve ben yine söylüyorum Adata bizzat bana sorunlu seriyi kaldırdık dedi ama siz bana dediniz ki "biz bu SSD'yi istemiyoruz" ok ben de artık kullanmıyorum kullanırsam gel bana bu uyarıyı yap. Ama indirim aksine 500TL zam ile size sistemi full Strix yapıp SSD'yi çok rahat Samsung yaparım, peki böyle bir algı varken bu adalet mi? değil. Ben bilmiyor muyum 5000'lik sistemi 6000'e kurmasını amacım siz bu Dolar stok skıntısında biraz rahatlayın ve sözümü de her zaman tuttum. 2 sene önce A320'nin dönemi bitti ben bu kanala daha A320 sokmam dedim sokmadım bu konuda kendimden çok emin birisiyim skıntı yok

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Büyük bir indirim fırsatı ile gelirse kullanmaya devam edebilirim ama siz istemiyorsunuz diye SSD listemden çıkarttım! ve unutma son yaptığım sistemde +500 TL zam yoktu 1500TL indirim vardı aradaki toplam fark 2000TL. Şimdi ne yapıyoruz biliyor musun? elimizi kalbimize götürüp azıcık vicdanımız var mı diye kontrol ediyoruz...
Technopat ın videosunu izledim. M2 Portu yok anakartta. Şaka gibi. 🤭

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,766
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ben sizin indirimli sistem yapmadığınızı falan mı söyledim? Arkadaşlar sistemi alıp en azından anakartı, ssd'yi satar. Kendilerine aynı paraya üstüne bir 100-200₺ ekleyip daha iyi anakart, ssd alırlar. Burada yaptığınız indirime hiç bir lafım yok. Ama arkadaşın diğer kanallar sorunlu ssd kullanıp F/P sistem çıkardıklarını sanıyorlar diyor. Ama size bu konu hakkında herhangi bir eleştride bulunmuyor.
kim sanıyormuş?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Beni etiketleyen kişilerin etiketi silip fotoyu kaldırmalarını istiyorum çünkü o kişi ben değilim ve onu ben gibi gösteriyorlar.
@Kesteko @Lecter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,926
Üyeler
161,524
Son üye
Beytwo
Top Bottom