DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,886
Ben de deneyimime göre. Haberlere göre değil yani.Ben yapılan haberlere göre söyledim kanıt felan kesinlik yok daha.
Ben Su630'ü Olupta Sağlığı 50'yi Geçen Görmedim.
Dostum ürün fiyatına göre değerlendirilir o sağladığım indirimle aradaki fiyat farkına 2 adet 512GB Samsung M2 SSD alınıyor. Ve ben yine söylüyorum Adata bizzat bana sorunlu seriyi kaldırdık dedi ama siz bana dediniz ki "biz bu SSD'yi istemiyoruz" ok ben de artık kullanmıyorum kullanırsam gel bana bu uyarıyı yap. Ama indirim aksine 500TL zam ile size sistemi full Strix yapıp SSD'yi çok rahat Samsung yaparım, peki böyle bir algı varken bu adalet mi? değil. Ben bilmiyor muyum 5000'lik sistemi 6000'e kurmasını amacım siz bu Dolar stok skıntısında biraz rahatlayın ve sözümü de her zaman tuttum. 2 sene önce A320'nin dönemi bitti ben bu kanala daha A320 sokmam dedim sokmadım bu konuda kendimden çok emin birisiyim skıntı yokBen sizin indirimli sistem yapmadığınızı falan mı söyledim? Arkadaşlar sistemi alıp en azından anakartı, ssd'yi satar. Kendilerine aynı paraya üstüne bir 100-200₺ ekleyip daha iyi anakart, ssd alırlar. Burada yaptığınız indirime hiç bir lafım yok. Ama arkadaşın diğer kanallar sorunlu ssd kullanıp F/P sistem çıkardıklarını sanıyorlar diyor. Ama size bu konu hakkında herhangi bir eleştride bulunmuyor.
Technopat ın videosunu izledim. M2 Portu yok anakartta. Şaka gibi.Büyük bir indirim fırsatı ile gelirse kullanmaya devam edebilirim ama siz istemiyorsunuz diye SSD listemden çıkarttım! ve unutma son yaptığım sistemde +500 TL zam yoktu 1500TL indirim vardı aradaki toplam fark 2000TL. Şimdi ne yapıyoruz biliyor musun? elimizi kalbimize götürüp azıcık vicdanımız var mı diye kontrol ediyoruz...
kim sanıyormuş?Ben sizin indirimli sistem yapmadığınızı falan mı söyledim? Arkadaşlar sistemi alıp en azından anakartı, ssd'yi satar. Kendilerine aynı paraya üstüne bir 100-200₺ ekleyip daha iyi anakart, ssd alırlar. Burada yaptığınız indirime hiç bir lafım yok. Ama arkadaşın diğer kanallar sorunlu ssd kullanıp F/P sistem çıkardıklarını sanıyorlar diyor. Ama size bu konu hakkında herhangi bir eleştride bulunmuyor.