-Akın Taşkan-
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,864
https://www.hurriyet.com.tr/galeri-...r-iste-pazar-gunu-kisitlama-tarihi-41828046/3 ne diyor anlamıyorum şu haber siteleri
Markete cıkma muaf Gidebilirsin.https://www.hurriyet.com.tr/galeri-...r-iste-pazar-gunu-kisitlama-tarihi-41828046/3 ne diyor anlamıyorum şu haber siteleri
BEN HIZIMMMarkete cıkma muaf Gidebilirsin.
1.2- Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak Pazar günlerinde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebileceklerdir.
Ama gidemezsin cünkü 10 dk var![]()
Tm Uç ozaman ama 10 dk var kapatıcaz diyebilirler.BEN HIZIMM
Hayır, açıklar.Marketler pazar günleri kapalı olucak diye olay yokmuydu
Tm Uç ozaman ama 10 dk var kapatıcaz diyebilirler.
Marketler pazar günleri kapalı olucak diye olay yokmuydu
Kazasız belasız gittim geldim arkadaşlar lakin bir sorun var. Şok 16,58'de kapattı almadı beni içeriye, Hakmar ise 17.01'de bile hâlâ kasalarını açık tutuyorlardı. Ben bunları şikâyet edebilir miyim?Hayır, açıklar.
Dün akşam 11 de fırından ekmek alıp bakkala uğramış olan ben.Kazasız belasız gittim geldim arkadaşlar lakin bir sorun var. Şok 16,58'de kapattı almadı beni içeriye, Hakmar ise 17.01'de bile hâlâ kasalarını açık tutuyorlardı. Ben bunları şikâyet edebilir miyim?
1 geçe kasaları açık tutmalarından dolayı ceza yiyeceklerini sanmam. Müşteri girişini kesip içerde kasada sıra varsa almadan çıkın diyemezler müşteri memnuniyetsizliği olur diye. En azındna bizim burdaki migros öyleKazasız belasız gittim geldim arkadaşlar lakin bir sorun var. Şok 16,58'de kapattı almadı beni içeriye, Hakmar ise 17.01'de bile hâlâ kasalarını açık tutuyorlardı. Ben bunları şikâyet edebilir miyim?
müşteri girişi de açıktı1 geçe kasaları açık tutmalarından dolayı ceza yiyeceklerini sanmam. Müşteri girişini kesip içerde kasada sıra varsa almadan çıkın diyemezler müşteri memnuniyetsizliği olur diye. En azındna bizim burdaki migros öyle
155 i arayıp bildirebilrisin o haldemüşteri girişi de açıktı