onlar geçmiyoki geçmiş olsunSu çiçeği olduğumdan beri izler duruyor ne yapmam gerek çok rahatsız edici.
Hocam hiç ellemicektiniz hata yapmışsınızYok hocam onlar kabuk olunca soydum sanırım oyüzden.
hocam bendede kaldı bir tane alnımın tam ortasında çıkan seyleri sıktınızmıYok hocam onlar kabuk olunca soydum sanırım oyüzden.
İleride sorun felan çıkar mı ? bir kaç yıl oldu ama emin değilim.Hocam hiç ellemicektiniz hata yapmışsınız
sıkmadım sadece kabuk olunca koparmıştımhocam bendede kaldı bir tane alnımın tam ortasında çıkan seyleri sıktınızmı
o zamanda kalıyor izi keşke dokunmasaydınızİleride sorun felan çıkar mı ? bir kaç yıl oldu ama emin değilim.
Zaten görünen yerlerimde yok mesela bir tane göğüsümde bir tanede bacağımda var ama rahatsız ediyorlar bazen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıkmadım sadece kabuk olunca koparmıştım
benim bildiğim sadece 1 kere çıkıyor su çiçeğiPeki hocam uzun süre sonra sıkıntı çıkarmı ? bir kaç yıl oldu hiç bir sıkıntı yok ama merak ettim.
Ne gibi bir sıkıntı? Polis asker falan olmam diyorsan merak etme yüzünde değilse iz sorun olmasPeki hocam uzun süre sonra sıkıntı çıkarmı ? bir kaç yıl oldu hiç bir sıkıntı yok ama merak ettim.
22-23 sene önce su çiçeği oldum. ayak bileğimde bir tanesini koparmıştım. hala izi duruyor.Yok hocam onlar kabuk olunca soydum sanırım oyüzden.