Neler Yeni

Su diyeti hakkındakiler?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Hocam kas falan çalışmak istiyorsan gym ye falan git. Kilo da verirsin her şeyin tamam olur. Sadece su içerek yaşanılabilir mi ? hiçbir şeyden sana vitamin karbonhidrat ya da protein gelmedikten sonra çok kilo verirsin diye düşünüyorum.
Onun gibi bir şey

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Bir vg ci olarak ve antrenörlük yapmış biri olarak saçma buluyorum.
Su diyeti yaparken spor yapacak bir insan zaten su diyeti ile uğraşmasın. Normal bir diyet planlamasıyla istediği hedefe ulaşabilir.
Protein almıyorsun (vücuduna yetecek proteini almıyorsun veya) kas kaybı kaçınılmaz olur. Vücut belli bir yere kadar tutar o kasları. Ben definasyon yaptığım dönemde günde 120-130 gr protein alırken BCAA gibi takviyeler kullanırken bile kas kaybı yaşadım. Ha ama su diyeti 7 gün yapılıyor sanırım o yüzden emin olamıyorum.
Vücut geliştirme ile uğraşan kas kütlesini artırmak amaçlı antrenman yapan biri kesinlikle yapamaz.
Ayrıca böyle hızlı kilo verdiren bütün diyetler bırakıldıktan sonra hızlı kilo almaya sebep olabilir. Ve giden kilonun büyük bir kısmıda yine yağ değil su olur. Spor yapıyorsanız ve zayıflamak incelmek istiyorsanız tartıya değil aynaya bakın. Önemli olan yağ yakmak sayı kaybetmek değil bilginiz olsun :)

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Ban hayırlı olsun.
Sorun yok ben sadece DA forumdan ban yerim ama benim neler yaşadığımı bilmeden bana kırıcı davranışta bulunan empati yoksunu insanlar gerçek mutlulukdan, insanlıktan,ahlaktan ban yemiştir direkt.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Sorun yok ben sadece DA forumdan ban yerim ama benim neler yaşadığımı bilmeden bana kırıcı davranışta bulunan empati yoksunu insanlar gerçek mutlulukdan, insanlıktan,ahlaktan ban yemiştir direkt.
Kanka kilo ayağına giriyorsan senin bileceğin iş fakat adama hakaret etme hakkını vermez bende eskiden kiloluydum kırıcı yorumlar görüyordum çevremden ama adamın bir suçu yok ki sonuçta sana o kiloyu o adam aldırmadı ayrıca nereden bilebilir müneccim değil ya.

Rammstein

80+ Silver
Ya neye başlıyorsan başla her hafta bir şeylere başlıyorsun bıktık.
Yok ülkeden nasıl kaçarım nasıl yurtdışında evlenirim almanyaya nasıl kaçarım...

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Bir vg ci olarak ve antrenörlük yapmış biri olarak saçma buluyorum.
Su diyeti yaparken spor yapacak bir insan zaten su diyeti ile uğraşmasın. Normal bir diyet planlamasıyla istediği hedefe ulaşabilir.
Protein almıyorsun (vücuduna yetecek proteini almıyorsun veya) kas kaybı kaçınılmaz olur. Vücut belli bir yere kadar tutar o kasları. Ben definasyon yaptığım dönemde günde 120-130 gr protein alırken BCAA gibi takviyeler kullanırken bile kas kaybı yaşadım. Ha ama su diyeti 7 gün yapılıyor sanırım o yüzden emin olamıyorum.
Vücut geliştirme ile uğraşan kas kütlesini artırmak amaçlı antrenman yapan biri kesinlikle yapamaz.
Ayrıca böyle hızlı kilo verdiren bütün diyetler bırakıldıktan sonra hızlı kilo almaya sebep olabilir. Ve giden kilonun büyük bir kısmıda yine yağ değil su olur. Spor yapıyorsanız ve zayıflamak incelmek istiyorsanız tartıya değil aynaya bakın. Önemli olan yağ yakmak sayı kaybetmek değil bilginiz olsun :)
Teşekkürler peki,
Yağlı birinin gerçekten karın kası vs. Var ama kilodan belli olmuyor o nasıl olacak?
7 gün kişi normal kilosnuna düşüp(kaslarını görebileceği kiloya düşüp devam etse)
Günlük protein ve karbonhidrat vb.şeylerden ne kadar alması gerekiyorsa hesaplayıp
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok ülkeden nasıl kaçarım nasıl yurtdışında evlenirim almanyaya nasıl kaçarım...
Evet sorun mu var ?sürekli nasıl daha mutlu olurum diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka kilo ayağına giriyorsan senin bileceğin iş fakat adama hakaret etme hakkını vermez bende eskiden kiloluydum kırıcı yorumlar görüyordum çevremden ama adamın bir suçu yok ki sonuçta sana o kiloyu o adam aldırmadı ayrıca nereden bilebilir müneccim değil ya.
Ben ona bir şey demiyorum geliyor bana saçma gereksiz laflar söylüyor.
Ya madem rahatsız yazma,engelle beni ,girme konuma.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Teşekkürler peki,
Yağlı birinin gerçekten karın kası vs. Var ama kilodan belli olmuyor o nasıl olacak?
7 gün kişi normal kilosnuna düşüp(kaslarını görebileceği kiloya düşüp devam etse)
Günlük protein ve karbonhidrat vb.şeylerden ne kadar alması gerekiyorsa hesaplayıp
7 günde kas hatlarını görebiliceğin kiloya inmek istediğin ilacı istediğin takviyeyi istediğin diyeti yap zaten mümkün değil :)
Evet hepimizin karın kası var yağlı isek görünmüyor yağ oranımız düştüğünde görünüyor. Demek istediğini anlamadım ne nasıl olacak?

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Zararlı yanları nedir?
Su diyeti yaparken neye dikkat etmeli?
Başlamadan önce neler bilmeliyiz?
Diyet esnasında spor vs. Yapılır mı?
Kas kaybı vs. Olur mu?
Kan değerlerinde anormallik olur mu?
Kas çalışan biri yapabilir mi?
Kısacası su diyetinde ne yapmalıyız?

vücuttaki kirli posa vb şeyleri atmanı sağlıyor olanı boşaltıyor. zararı yok. ama 1 gün yaparsan faydası olmaz en az 3-4 gün. başlamadan önce çok ağır yememen lazım bitirdiğinde meyve suyu içeceksin 1 gün boyunca. ertesi gün normale dönersin.

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
7 günde kas hatlarını görebiliceğin kiloya inmek istediğin ilacı istediğin takviyeyi istediğin diyeti yap zaten mümkün değil :)
Evet hepimizin karın kası var yağlı isek görünmüyor yağ oranımız düştüğünde görünüyor. Demek istediğini anlamadım ne nasıl olacak?
7 gün kilo verip karın kasların görsek.
Sonraki günler vücudun alması gereken protein vb. Şeyleri uygulamadan hesaplayıp ona göre yemek yiyerek devam etsek.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
kas yapmayı ve spora gitmeyi unut bu diyeti yaparsan

Top Bottom