Bilmiyorum ki hocamBu Molex, eğer Molex ile güç alan bir bileşeniniz yoksa boşta kalacak zaten.
Bilmiyorum ki hocam
Yok boşta kalcak ozamanFanlarınızda veya fan kontrolcünüzde(çoklayıcınızda) bu tarz bir bağlantı yoktur sanırım, varsa bu kabloyu ona takacaksınız. Bazen USB kartlar falan da Molex talep edebiliyorlar, bu tarz donanımlar yoksa boşta kalsın.
Peki herşeyi bitirdikden sonra sistemin sorunsuz olduğunu nasıl anlayabilirimFanlarınızda veya fan kontrolcünüzde(çoklayıcınızda) bu tarz bir bağlantı yoktur sanırım, varsa bu kabloyu ona takacaksınız. Bazen USB kartlar falan da Molex talep edebiliyorlar, bu tarz donanımlar yoksa boşta kalsın.
Peki herşeyi bitirdikden sonra sistemin sorunsuz olduğunu nasıl anlayabilirim
RGB için diye biliyorum (?)Alıntıyı görüntüle
Yeni sistem topladım ama şu kablo boşta kaldı ben mi yanlış yaptım ne işe yarıyor
Molex güç bağlantısı günümüzde genellikle fan kontrolcülerinde oluyor.Alıntıyı görüntüle
Yeni sistem topladım ama şu kablo boşta kaldı ben mi yanlış yaptım ne işe yarıyor
B 450m s2hÖncelikle tüm sistem nedir? Boot ediyorsa sorun yoktur, sistemi stres testi ve normal testlere sokun (ses çıkaracağı için sabah yaparsınız).
B 450m s2h
R3 3300x
Corsair spec delta kasa
8*2 3200 mhz ram
Rtx 3050
500 gb m2 ssd
Ama henüz ekran kartı montajı yapmadım
Hocam 10 dk önce herşeyi montajlayip çalıştırdım sıkıntısız çalıştı birazdan windows kurulumu yapcam şimdilik bi sorun yokSıkıntısız boot etmeli sistem, uyumsuz parça yok.